Hyppää sisältöön

Lauri Markkaselta häikäisevä torjunta! NBA hämmästeli suomalaisen suoritusta

Lauri Markkasen Utah taipui karvaalla tavalla koripallon NBA:ssa. Suomalaistähden torjunta avausneljänneksellä ihastutti yleisöä.

Simo Arkko

Lauri Markkasen Utah Jazz koki karvaan tappion Phoenixia vastaan koripalloliiga NBA:ssa, kun Suns vei ottelun lukemin 131–128.

Utah oli loppuhetkillä pisteen päässä Phoenixista, mutta ottelun sankari, supertähti Kevin Durant, ratkaisi ottelun hurjalla kolmen pisteen heitollaan. Durant pussitti ottelussa kaikkiaan 38 pistettä.

Markkanen sai tämän jälkeen vielä tilanteen yrittää kavennusta, mutta suomalaisen yritys torjuttiin tylysti korin alla.

Suomalaistähti huhki ottelussa kaikkiaan 40 minuuttia. Hän pussitti 21 pistettä, napsi kaksi levypalloa ja otti kaksi upeaa torjuntaa.

Koosteen Markkasen otteista ottelussa voi katsoa alla olevalta videolta.

Markkanen ihastutti huimalla torjunnallaan heti avausneljänneksellä. Suomalainen hyppäsi korin edessä ilmaan ja blokkasi Devin Bookerin yrityksen näyttävällä tavalla.

Katsojien tavoin esimerkiksi NBA:n X-tili (entinen Twitter) hehkutti ja hämmästeli suomalaisen hyppyblokkia.

Markkanen on ollut tällä kaudella huippuvireessä kolmen pisteen viivan takana, mutta Phoenixia vastaan hän pääsi yrittämään kolmosta vain neljästi. Näistä yksi upposi keskelle.

Utahin tehokkain oli Jordan Clarkson, joka pussitti peräti 37 pistettä. Hän myös otti kolme levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

NBA:ssa on parhaillaan käynnissä turnaus, joka on osa runkosarjaa. Utah voitti aiemmissa In-Season -turnauksen otteluissaan Portlandin ja Memphisin. Utahilla on edelleen mahdollisuus yltää turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon ja joulukuussa pelattaviin pudotuspeleihin.

NBA:n sarjataulukot näet tästä linkistä.

Suosittelemme