Hyppää sisältöön

Aleksander Barkov telottiin NHL:ssä – suuntasi tuskaisena pukukoppiin

Loistavan alkukauden pelannut Aleksander Barkov loukkaantui Anaheimia vastaan.

Simo Arkko
Avaa Yle-sovelluksessa

Floridan suomalaistähti ja kapteeni Aleksander Barkov loukkaantui yön NHL-ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Barkov koki kovia keskialueella, kun Anaheim-puolustaja Jackson LaCombe taklasi suomalaista. Kaksikon polvet kolahtivat yhteen ja Barkov lennähti iskusta jään pintaan.

Tuomarit tarkastelivat videolta myös isomman rangaistuksen mahdollisuutta, mutta päätyivät kahden minuutin jäähyyn kampituksesta.

Barkov poistui jäältä suoraan pukuhuoneeseen, eikä hän enää pelannut ottelussa. Barkovin poistuminen ei näkynyt Viaplayn välittämissä televisiokuvissa, mutta hän poistui jäältä tuskaisen näköisenä.

Aleksander Barkov poistuu tuskaisena vaihtoaitioon.
Barkov poistui jäältä tuskaisena. Kuva: NHLI via Getty Images

Floridan päävalmentaja Paul Maurice ei pystynyt avaamaan Barkovin loukkaantumisen vakavuutta sen enempää ottelun jälkeen.

Suomalaissentteri on pelannut tällä kaudella hurjalla tasolla. Hän on tehnyt 16 ottelussa pisteet 6+11 ja loistanut erityisesti puolustussuuntaan.

Suomalaiset vireessä

Florida pääsi Anaheimia vastaan jo avauserässä 2–0-johtoon suomalaisten johdolla. Ensin Eetu Luostarinen iski maalin edestä kauden ensimmäisensä Anton Lundellin syötöstä. Myöhemmin erän lopulla Oliver Ekman-Larsson sai nauttia Lundellin tarjoilusta.

Kolmannessa erässä Anaheim sai kavennettua Frank Vatranon osumalla, mutta Panthersin johto piti loppuun saakka.

Suosittelemme