Hyppää sisältöön

Moottorikelkkailija putosi jäihin Kittilässä – ravintoloissa rähinöitiin Kemissä ja Rovaniemellä

Poliisin apua tarvittiin rauhoittamaan aggressiivisesti käyttäytyneitä asiakkaita Lapin ravintoloissa. Kittilässä puolestaan kylmettynyt, veteen päätynyt moottorikelkkailija saatiin ajoissa turvaan.

Läheltä
Laura Valta
Avaa Yle-sovelluksessa

Poliisi hälytettiin apuun kolmeen lappilaisravintolaan aggressiivisesti käyttäytyneiden asiakkaiden vuoksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisipartiolle tuli ilmoitus aggressiivisesta naisesta Tornion keskustan ravintolassa hieman ennen puolta yötä lauantaina. Järjestyksenvalvoja oli taltuttanut naisen voimakeinoja käyttäen ja odotti poliisin saapumista.

Järjestyksenvalvoja kertoi naisen raapineen häntä kasvoista ja lyöneen kasvoihin ravintolasta poistamisen yhteydessä. Nainen oli päihtynyt ja hänet toimitettiin Kemin poliisilaitokselle. Naista epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Rovaniemen keskustan ravintolassa mies oli pahoinpidellyt kahta muuta asiakasta sekä järjestyksenvalvojaa.

Mies oli päihtynyt ja hänet tuotiin Rovaniemen poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelyistä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Sunnuntaina yöllä poliisi sai ilmoituksen Sodankylästä, jossa naisasiakas oli käyttäytynyt aggressiivisesti järjestyksenvalvojaa kohtaan. Paikalle tullut poliisipartio joutui käyttämään voimakeinoja naiseen. Naista epäillään tässä vaiheessa haitanteosta virkamiehiä kohtaan.

Kittilässä puolestaan poliisi sai sunnuntaina aamuyöllä tiedon moottorikelkalla veteen pudonneesta miehestä.

Mies oli päässyt vedestä itse ylös, mutta hän oli kylmissään ja märissä vaatteissa eikä pystynyt paikantamaan itseään tarkasti. Poliisi ja pelastuslaitos löysi paikallisten ihmisten avustuksella miehen elossa. Poliisi kiittää tehtävälle osallistuneita henkilöitä.

Suosittelemme