Hyppää sisältöön

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään rekkaan Imatralla

Poliisi oli jo aikaisemmin saanut ilmoituksen henkilöautosta, joka oli tuntemattomasta syystä lähtenyt ajamaan Joutsenosta Imatran suuntaan vastaantulevien kaistalla.

Poliisiauton kylki, jossa Poliisi -teksti.
Poliisi selvittää, mikä johti henkilöauton ja rekan yhteentörmäykseen valtatiellä 6 Imatran Korvenkannan liittymän kohdalla. Kuvituskuva. Kuva: Matias Väänänen / Yle
Tanja Hannus
Avaa Yle-sovelluksessa

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja yksi lievästi valtatiellä 6 Imatran Korvenkannan liittymän kohdalla sattuneessa rekan ja henkilöauton yhteentörmäyksessä.

Onnettomuus sattui sunnuntaina hieman ennen puoltayötä.

Henkilöauto vaurioitui niin pahoin, että pelastuslaitos joutui irrottamaan kuljettajaa hydraulisilla pelastusvälineillä.

Rekka suistui ojaan, mutta pysyi pyörillään. Rekan nostotyö alkoi maanantaiaamuna noin kello 8.30, ja se voi jatkua jopa puolen päivän tienoille.

Poliisi oli jo aikaisemmin saanut ilmoituksen henkilöautosta, joka oli tuntemattomasta syystä lähtenyt ajamaan Joutsenosta Imatran suuntaan vastaantulevien kaistalla. Auto törmäsi rekkaan Imatralla Korvenkannan liittymän kohdalla.

Yöllä poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla muutaman tunnin ajan.

Onko sinulla uutisvinkki tai kuvasitko uutistilanteen? Lähetä kuva, video tai vinkki osoitteeseen lappeenranta@yle.fi. Maksamme julkaistuista kuvista ja videoista palkkion.

Suosittelemme