Hyppää pääsisältöön

Puutarha

Mikä on paras kierrätysprojektisi tänä kesänä? Olemme uteliaita – lähetä kuva Strömsöhön!

Vuodelta 2021
Mikä on paras kierrätysprojektisi tänä kesänä? - Toista Yle Areenassa

Onko sinulla käynnissä kierrätysprojekti tänä kesänä? Luotko jotain uutta vanhasta? Ota kuva ja kerro, mitä käytit ja mikä siitä tuli. Lähetä kuva WhatsAppin kautta numeroon: 046 657 7289 tai sähköpostitse: stromso@yle.fi.

Materiaalien ja esineiden käyttämisessä uudelleen luovalla tavalla on hienoa se, että saa palan historiaa ja hiukan patinaa kaupan päälle, ja jos on lisäksi käyttänyt paljon aikaa projektiin, voi saada itselleen oikein hyvän mielen.

Strömsössä on harrastettu jos jonkinlaista uusiokäyttöä kahden viime vuosikymmenen aikana. Joskus tulos on ollut menetys – ja joskus vähän erikoinen, kuten esimerkiksi silloin, kun Lee ja Jim rakensivat aidan vanhoista suksista ja kun Jim teki pöydän vanhasta polkupyörästä.

Uutta vanhasta Strömsössä

Minkä parissa sinä puuhaat?

Voit kertoa, minkä parissa puuhaat juuri nyt tai mitä olet jo tehnyt – rakennelman tai projektin ei tarvitse olla suuri eikä uunituore. Odotamme saavamme nähdä sekä uusia että vanhoja, suuria ja pieniä ideoita.

Haluamme kuvasi 10. elokuuta mennessä.

Syksyllä julkaisemme kuvat Strömsön verkkosivuilla ja somessa, ja jos sinulla on onnea, tulemme käymään, niin saat kertoa lisää, koska meitä kiinnostaa kovasti, mitä kaikilla muilla on tekeillä.

Kollaasi
Kuva: Yle/Collage Susanna Ström-Wilkinson

Sisältö muilla kielillä