Hyppää pääsisältöön

Yle Radio 1

Latinalaisen Amerikan heinäkuun Sävel on vapaa la 24.7. – Toivo jo nyt!

Vuodelta 2021
Muokattu tunnuskuva Yle Radio 1:n vuoden 2021 teemaheinäkuulle "Latinalaisen Amerikan heinäkuu"
Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle

Heinäkuun Sävel on vapaa on omistettu Latinalaisessa Amerikassa sävelletylle konserttimusiikille. Kerro meille, mitä haluat kuulla – kenties Heitor Villa-Lobosin Bachianas brasileiras -teoksia? Vai sopisivatko kitaralle sävelletyt kappaleet tai Piazzollan tangot sittenkin paremmin heinäkuun iltaan? Entäpä ne barokinajan teokset, jotka olivat oman aikansa fuusiota, eurooppalaisen ja latinalaisamerikkalaisen musiikkityylin kiehtovia sekoituksia – onko suosikkisi niiden joukossa?

Toiveita kuullaan Latinalaisen Amerikan heinäkuun Sävel on vapaa -lähetyksessä lauantaina 24.7. klo 19.02–22.00. Juontajina ovat musiikkitoimittajat Risto Nordell ja Ainomaija Pennanen. Ohjelman suunnittelusta vastaa Timo Asikainen.

Kerro toiveesi ja lähetä se etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi. Halutessasi voit myös kertoa, miksi haluaisit kuulla juuri kyseisen kappaleen. Etukäteistoiveita otetaan vastaan vielä lähetyspäivänä klo 21 asti.

Puhelinlinjat soittajien toiveille Pasilaan aukeavat lauantai-iltana 24.7. klo 18. Puhelinnumero on vanha tuttu 09 - 144 800.

Täytä lomake.