Hyppää pääsisältöön

Luonto

Mikä on ollut huippuhetkesi Suomen luonnossa? Lähetä kuva tai video!

Vuodelta 2021
Päivitetty 28.08.2021 08:05.
Kollaasikuva luontovalokuvista

Mikä on ollut vuoden paras hetkesi suomalaisessa luonnossa? Juhlitaan yhdessä Suomen luonnon päivää ikimuistoisilla luontokuvilla.

Oliko vuoden huippuhetki maukas marjasato vai huikea melontareissu? Ehkä ikuistit yllättävän luontohavainnon? Pyysimme teitä lähettämään videoita, kuvia ja tarinoita. Katso videokooste ja kaikki kuvat täällä.

Suomen luonnon päivä 28.8.

Lauantaina 28.8. liputetaan ainutlaatuiselle luonnollemme! Yle Luonto osallistuu Suomen luonnon päivän juhlahumuun keräämällä muistoja vuoden hienoimmista luontokokemuksista.

Kerro meille mikä teki sinuun vaikutuksen!

Lähetä luontokuva tai video, ja kerro pieni tarina miksi juuri tämä hetki jäi mieleesi. Kuvan voit lähettää oheisella lomakkeella. Videot lähetään sähköpostilla osoitteeseen yle.luonto@yle.fi. Muista mukaan se pieni tarina!

Kuvan tai videon lähettämällä annat Ylelle oikeudet julkaista sen verkkosivuillaan ja somekanavillaan. Yle Luonto käyttää materiaalia myös Suomen luonnon päivän videokoosteessa. Tekijänoikeudellisista syistä lähetäthän videon ilman taustamusiikkia.

Ylen tietosuojalauseke

Lomake on nyt suljettu. Kiitos kaikille huippuhetkensä jakaneille! Katso videokooste ja kuvat hienoista luontohetkistä.

Myöhästyitkö tästä? Ei haittaa, sillä meille voi jatkuvasti lähettää kuvia hienoista hetkistä luonnossa – jaamme niitä somekanavissamme, lue tarkemmat ohjeet täällä. Videoitakin voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen yle.luonto@yle.fi.