Hyppää pääsisältöön

Yle Radio 1

Missä olit, kun kuulit mieleen jääneen radiojumalanpalveluksen? Kerro muistosi

Vuodelta 2021
Päivitetty 01.09.2021 13:00.
Kirkkosali. Jumalanpalvelukset radiossa
Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle

Onko jokin saarna, musiikki tai rukous jäänyt erityisesti mieleesi? Oletko saanut radiojumalanpalveluksista lohtua vaikeassa tilanteessa? Millaisessa tilanteessa ja kenen kanssa olet kuunnellut jumalanpalveluksia radiosta? Kerro, millaisia muistoja sinulla on radiojumalanpalveluksiin liittyen. Voit myös kertoa, millaisessa tilanteessa ja kenen kanssa nykyään kuuntelet jumalanpalveluksia radiosta.

Radiojumalanpalvelukset täyttävät tänä syksynä 95 vuotta. Merkkipäivää juhlistetaan sunnuntaina 12.9. Taivas välittää -juhlamessulla. Tuon radiojumalanpalveluksen jälkeen lähetys Yle Radio 1:llä jatkuu suorana keskusteluohjelmana, jonka teemana on Toivoa aalloilla 95 vuotta. Keskusteluohjelmaa varten keräämme kuuntelijoiden muistoja radiojumalanpalveluksista.

Vastausaikaa on keskiviikkoon 8.9. saakka.

Kuuntelijoiden muistoja kuullaan suorassa keskusteluohjelmassa. Pyydämme myös yhteystietojasi, jotta voimme ottaa sinuun tarvittaessa etukäteen yhteyttä esimerkiksi mahdollista radiohaastattelua varten. Yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Toivoa aalloilla 95 vuotta -keskusteluohjelmassa ovat mukana mm. juhlamessun saarnaaja, piispa Matti Repo, eläkkeellä oleva radiojumalanpalvelustoimittaja Ilkka Koski, virsitutkija, teologian tohtori Suvi-Päivi Koski sekä vastaava tuottaja Anna Simojoki. Toimittajina ovat Elina Vaittinen ja Hanna Paavilainen.

Toivoa aalloilla 95 vuotta kuullaan Yle Radio 1:ssä sunnuntaina 12.9.2021 klo 11-12. Lähetyksen jälkeen Yle Areenassa.

Täytä lomake.