Hyppää pääsisältöön

YleX

Pahimpia mokia ja legendaarisia konemusiikin klassikoita – DJ Orion kutsuu yleisön mukaan aamuyöhön kestävään spesiaalilähetykseen ja paljastaa uransa eeppisimmät hetket!

Vuodelta 2021
Päivitetty 22.09.2021 14:25.
Pääkuva tiedotetta ja Areenaa varten. DJ Orionin 600. spessulähetys.
Kuva: Niko Sveins/YleX

Lähde mukaan DJ Orionin 8 tuntiseen spesiaaliin perjantaina 24.9. klo 19 alkaen Yle Areenassa!

YleX tiedottaa!

YleX:n perjantai-iltojen tanssittaja DJ Orion juhlii 600. lähetystään kahdeksan tunnin mittaisella spesiaalilla, joka ulottuu aamuyön tunneille saakka! 

Lähetystä voi seurata suorana tänä perjantaina klo 19–03 alkaen Yle Areenassa. Luvassa on eeppinen spesiaali, jossa summataan Orionin 13 vuoden mittaista taivalta!

– Mun on annettu ymmärtää, että kuulijajoukko on laittanut kasaan useamman kokoontumisen ympäri Suomea nyt perjantai-illalle, ja useat tyypit, jotka eivät ole koskaan aiemmin tavanneet toisiaan, tulevat yhteen lähetyksen ja loistavan musiikin äärelle, Orion kertoo.

Lähetyksessä tuutataan ilmoille isoimmat klassikot, perjantai-iltojen pahimmat mokat, klipit vanhoista esihistoriallisista lähetyksistä ja kuulijajoukon lähettämät toiveraidat.

Lähetyksen aikana voi fiilistellä muun muassa ohjelman Whatsapp-ryhmässä djorion.fi/radio!

Jotta jonkinlaista esimakua tulevasta olisi tarjolla, DJ Orion listasi viisi unohtumatonta hetkeä YleX:n uransa varrelta! 

1. Europe’s Biggest Dance Show

–  Vuonna 2020 YleX oli mukana Euroopan suurimmassa tanssimusiikin radio-ohjelmassa ja YleX:n lähetys höystettynä kotimaisella musiikilla tuupattiin yli 18 miljoonan ihmisen korviin. Rallienglantia ja konemusiikkia maailmalle! 

2. Kesän 2021 viikottaiset suorat lähetykset mökin saunasta

–  Iso hatunnosto kuuluu tapahtuma- ja teknisen puolen tiimeille, jotka mahdollistivat menneenä kesänä monikamerakuvalla höystetyt livelähetykset kesämökin saunasta. Sauna oli päällä viimeisessä lähetyksessä, ja olo hitusen tukala kolmituntisen shown loppumetreillä.

3. Weekend Festivalin 14h lähetykset ja lähetyskontti siivouskuntoon

–  Vuonna 2017 Weekend Festivalin lähetyskontista tehtiin radiota yhteensä 14 tuntia.  Kontissa kävivät artistit Armin van Buurenista aina vastaavaa tuottajaamme kesken lähetyksen suudelleeseen Tensnakeen. Lähetyksen loppumetreillä nojasin savukoneen nappiin useamman tunnin ajan niin intensiivisesti, että savuneste tiivistyi ja jämähti kiinni kontin seiniin. Konttifirma lähetti kanavalle siivouslaskun ja kanavan johto antoi 10-vuotislähetyksessä meikäläiselle lahjaksi kultaisen savukoneen. 

4. Aviciin kuolema

–  Pysäyttävin hetki oli vuonna 2018 Aviciin poismeno, jonka uutinen tavoitti ihmiset juuri perjantai-illan lähetyksen aikana. Kyseessä oli todennäköisesti yksi vaikeimmista liveradiohetkistäni, mutta samalla kovasti kuulijajoukkoa yhteenhitsannut tilanne. 2019 juonsimme YleX:n Jani Kareisen kanssa livenä Aviciin muistokonsertin TV:n ja Areenan puolelle.

5. Kahden vinyylipainoksen tekeminen

– Vaikka 600. lähetyksen kohdalla katsoo mieluusti taaksepäin ja muistelee, mitä itselle on tapahtunut, on ylivoimaisesti merkittävimmässä asemassa itse kuulijat. Viimeisen kahden vuoden aikana jengi on kokoontunut yhteen ympäri Suomea ja perjantai-illan päätön radiomöykkä on ollut mahdollistamassa useita uusia ystävyys- ja ihmissuhteita. Näistä hetkistä muistuttavat kaksi kuulijajoukon kanssa duunattua vinyylipainosta, joille on painettu YleX:n perjantai-iltojen legendaarisiksi muodostuneita biisejä, Orion summaa.

Liity mukaan seuraamaan suoraa lähetystä Yle Areenassa perjantaina 24.9. klo 19–03!

Lisää aiheesta Yle Areenassa