Hyppää pääsisältöön

Lapset

Reppu-Hepun ja Botin joulua rytmittävät uudet laulut

Reppu-Heppu -hahmo katsoo kameraan, taustalla kummitäti ja Botti leikkivät tyynysotaa.
Kuva: Laura Pohjavirta / Yle

Onnistuuko Reppu-Heppu kiltteydessä vai jäävätkö lahjat saamatta? Uusi musiikillinen erikoisjakso kutsuu mukaan Reppu-Hepun ja Botin joulunviettoon ullakolle.

Kaksikko soittaa Kummitädille jouluisen videopuhelun, jonka myötä Reppu-Heppu tajuaa toimineensa tuhmasti. Seikkailija säikähtää ja pelkää jäävänsä ilman lahjoja, ellei hän pysty pian todistamaan olevansa oikeasti ihan superkiltti…

Reppu-Hepun ja Botin vauhdikas yhteiselo on tullut tutuksi parivaljakon omassa sarjassa. Joulun erikoisjakso tarjoaa sarjan ystävillekin jotain aivan uutta: kaksikon touhuja tahdittavat jaksoa varten sävelletyt joululaulut. Nähdäänpä ullakolla lopulta myös odotettu yllätysvieras!

Erityispitkän joulujakson ytimessä on monessa perheessä tuttu ja kutkuttava kysymys: ”Onko täällä kilttejä lapsia?” Täydellisen kiltteyden ohella tarinassa pohditaan muitakin jouluun liitettyjä odotuksia ja vaatimuksia – niin lasten kuin aikuistenkin osalta. Voisiko vähempikin riittää?  

Kaksikon touhuja on aiemmin seurattu sarjassa Reppu-Heppu ja Botti, jonka molemmat kaudet ovat katsottavissa Yle Areenassa. Reppu-Hepun mukana seikkailuihin päästään myös Pikku Kakkosen suositussa Seikkailukoneessa.

Reppu-Hepun ja Botin joulu nähdään Yle TV2:ssa jouluaattona Joulupukin Kuumassa linjassa klo 10:25 ja Yle Areenassa.

Reppu-Hepun ja Botin joulu - Toista Yle Areenassa

Reppu-Heppu: Jaakko Loukkola
Botti: Anna Ackerman
Kummitäti: Laura Virtala
Käsikirjoittaja: Jari Mäkipää
Musiikki: Petri Koskimäki
Ohjaaja: Kristina Luodes
Tuottaja: Tiiu Päivärinta
Tuotanto Yle Lapset 2021

Klikkaa kuva isommaksi ja tulosta joulukortti ystäville!