Hyppää pääsisältöön

YleX

YleX on vuoden musiikkimedia! Musiikkialaa palkitsevan Industry Awards -gaalan voittajat julkistettiin Tampereella

Yleisöä Robynin keikalla Flow-festivaaleilla vuonan 2019.

YleX palkittiin vuoden musiikkimediana Industry Awards -gaalassa 8.10.2021. Lisäksi vuoden musiikkipäällikkönä palkittiin YleX:n Tapio Hakanen!

YleX tiedottaa

YleX on jälleen Vuoden musiikkimedia! Kanava sai palkinnon jo neljättä kertaa.

Lisäksi YleX:n Tapio Hakanen palkittiin vuoden musiikkipäällikkönä. Palkinnot jaettiin vuoden 2021 Industry Awards -gaalassa, joka on osa Suomen suurinta musiikkialan ammattilaistapahtumaa Musiikki & Mediaa.

Kanavan vastaava tuottaja Vera Zotow kommentoi palkinnon olevan hieno osoitus YleX:n työn näkymisestä.

– YleX:llä on mielettömän upea porukka tekemässä ihailtavan intohimoisesti työtä uuden musiikin ja viihteen parissa. Meidän missiona on tuoda uusi musiikkilahjakkuus ja yleisö yhteen ja tämä palkinto on merkki siitä, että työmme on huomattu alalla.

Vuoden musiikkipäällikön tittelillä palkittu Hakanen kiittää saamastaan tunnustuksesta, mutta haluaa siirtää kunnian koko toimitukselle.

– Viime vuosien aikana ollaan tehty paljon uutta YleX:llä. Olemme aloittaneet lisää musiikin erikoisohjelmia, nostaneet Uuden Musiikin Kilpailun uudelle tasolle ja tehneet modernia musajournalismia TikTokissa, Youtubessa ja Instagramissa, Hakanen sanoo.

Ehdokkaat asetetaan Musiikki & Media -raadin päätösten ja alan tekijöille suoritetun kyselyn perusteella. Industry Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 1996.