Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Yle Areena palkittiin vuoden kuluttajapalveluna musiikkialan Industry Awards -gaalassa

Päivitetty 14.10.2021 12:40.
Kuvassa neljä ihmistä kolmen palkinnon kanssa Industry Awardsissa.
Kuvateksti YleX ja Yle Areena voittivat palkintoja Industry Awards -gaalassa Tampereella 8.10.2021. Kuvassa mustissa YleX:n Vera Zotow, Tapio Hakanen ja Roberto Rodriguez sekä sinisissä Yle Areenan Tanja Iikkanen.

YleX voitti vuoden kotimaisen musiikkimedian palkinnon. Yhteensä Yle voitti kolme musiikkialalla arvostettua Industry Awards -palkintoa Musiikki & Media -tapahtumassa Tampereella 8.10.2021. Yksi palkinnoista oli henkilökohtainen.

Vuoden kuluttajapalkinnon otti toista kertaa peräkkäin Yle Areena. Vuosina 2013–2015 se on palkittu Industry Awards -gaalassa kolmeen otteeseen vuoden verkkomediana. Musiikkialan palkinto on tekijöille merkityksellinen.

“Tämä on upea kiitos meidän Areena-palvelun tekijöille, sisällöntekijöille ja Ylen ohjelmahankkijoille näinä erikoisina aikoina, kun lähes kaikki työ on tehty etänä. Olemme kiitollisia siitä, että Yle Areena on niin pidetty ja iso osa suomalaisten media-arkea. Ylipäänsä on upeaa, että kotimainen palvelu voi onnistua. Kansainvälisessä kilpailussa kuuntelijoista haastajat ovat vahvoja”, Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen sanoo.

YleX valittiin vuoden kotimaiseksi musiikkimediaksi neljännen kerran. Aiemmat voitot ovat vuosilta 2017–2019.

Vuoden musiikkipäällikön tittelin nappasi jo toistamiseen YleX:n Tapio Hakanen. Palkinto annetaan musiikkipäällikölle, joka on valinnoillaan pyrkinyt luomaan kiinnostavia ja monipuolisia musiikkisisältöjä.

Ensimmäisen kerran Musiikki & Media -tapahtuma järjestettiin vuonna 1989 ja Industry Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 1996. Palkintogaala on osa Suomen suurinta musiikkialan ammattilaistapahtumaa Musiikki & Mediaa. Voittajat valitaan alan sisäisellä äänestyksellä.

Päivitetty 14.10.2021. Vaihdettu tiedotteen kuva parempilaatuiseen.