Hyppää pääsisältöön

Musiikki

Joulukuussa juhlimme 75 vuotta täyttävää Pepe Willbergiä – yleisön lähettämiä kuvia ja viestejä voit lukea täältä

Pepe Willberg valokuvausstudiossa kitara kädessä. Katse kameraan, vaaleanpunainen tausta.

Oletko kokenut rakkauden huumaa Pepe Willbergin keikalla tai musiikin soidessa radiossa? Vai liittyykö Pepe Willberg perheen automatkoille? Musiikki herättää tunteita ja muistoja. Nyt on hyvä hetki kaivaa valokuva-albumeista ja muistin syövereistä Pepe Willberg -tarinoita, muistoja ja onnitella joulukuussa 75 vuotta täyttävää taiteilijaa. Keräämme muistoja 11.11.2021 saakka.

Sinun kommenttisi ja kuvasi voi päätyä Pepe Willbergin juhlalähetykseen tai osaksi tämän artikkelin onnitteluketjua. Ohjelmassa Willbergin pitkää ja monipuolista uraa musiikin parissa kommentoivat useat kollegat vuosien varrelta. Mm. Pedro Hietanen, Ande Päiväläinen, Hasse Walli, Kaj Wallin, Marjo-Riitta Kervinen ja Danny.

Syntymäpäiväjuhlassa mukana on myös musiikkitoimittaja Pekka Laine ja juhlan juontaa Jussi-Pekka Rantanen

Pepe Willberg on tunnettu mm. kauniista ihmissuhde- ja rakkauslauluistaan, joita on runsaasti mukana ohjelmapaloissa. Niitä kuullaan myös studiokokoonpanon esittämänä.

Onko sinulla Pepe Willbergistä muisto, jonka haluaisit jakaa? Se voi olla joko tarina tai valokuva. Voit lähettää sen meille alla olevalla lomakkeella.

Poimimme parhaat terveiset ja muistot lähetykseen ja verkkoartikkeliin. Muistathan, että televisiossa viestisi tulee mahtua 160 merkkiin. 

18.12. Pepe Willbergiä juhlitaan TV2:ssa kahdella ohjelmalla. Klo 20 alkaa Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement -keikkataltio Tampere Jazz Happeningistä vuodelta 2021. Klo 21 juhla jatkuu Elämältä kaiken sain - Pepe Willberg 75 vuotta -erikoislähetyksellä.

Kiitos lähettämistänne kuvista ja viesteistä. Voit lukea niitä alta