Hyppää pääsisältöön

Askartelu ja käsityöt

Strömsö live: Tule mukaan joulukorttipajaan – Lee Esselström tekee tämän vuoden joulukortteja yhdessä kanssasi ja vastaa kysymyksiin chatissa

1 h+

Strömsö live palaa ruutuun suoralla lähetyksellä hyvin jouluisissa tunnelmissa. Torstaina 18.11. klo 19 voit askarrella joulukortteja kanssamme Areenassa. Chatissa voit esittää kysymyksiä tai vain seurustella.

Teemme Strömsön tämänvuotisia joulukortteja ja olisi mukavaa, jos tekisit kortteja kanssamme kotona oman pöytäsi ääressä. Jos haluat tehdä samanlaisia kortteja, voit lukea tästä mitä materiaalia tarvitset niihin. Mutta on ihan yhtä mukavaa, jos askartelet ihan omaan tyyliisi.

Ett grönt slitet träbord som är julpyntat. På bordet finns granris, ett handgjort julkort, ett rött blockljus som brinner, tändsticksaskar med korsstygnsbroderier och en tuftad tavla med en lingonkrans.
Kuvateksti Tämänvuotisessa Lee Esselströmin luomassa joulukortissa on puuhelmiä ja säkkikangasta.

Joulukorttien askartelu sopii ihan kaikille ja kaikenikäisille, joten kutsu mukaan perhe tai ystävät hauskaan askarteluiltaan kanssamme.

Kielikylpyä ja jouluinspiraatiota

Puhumme lähetyksessä sekä ruotsia että suomea, ja voit tehdä kysymykset chattiin sillä kielellä, joka tuntuu sinulle mukavammalta. Kysymyksiin vastataan lähetyksessä.

Näin luot Yle tunnuksen

Jotta voit chattailla kanssamme, sinun pitää kirjautua palveluun Yle tunnuksellasi tai luoda itsellesi Yle Tunnus.

Kun kirjaudut Yle Tunnuksella, pääset kaikkiin Ylen palveluihin kuten Areena, Uutisvahti ja Svenska.yle.fi ja voit esimerkiksi kommentoida tai chattailla ja saada juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Napsauta linkkiä kirjautuaksesi.

Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi (sillä kirjaudut palveluun jatkossa) ja salasana. Vahvista Yle Tunnus viestillä, jonka saat sähköpostiisi. Yle Tunnus on valmis!

Tästä voit lukea lisää Yle Tunnuksesta.

Lähetä kuva joulukortistasi Strömsöhön

Strömsö ottaa mielellään vastaan kuvia sekä askartelijoista että joulukorteista. Julkaisemme mahdollisimman monia niistä somessa ja verkkosivuillamme yle.fi/stromso joulukuun puolivälissä.

Lähetä kuvat numeroon 044 423 5085, tai sähköpostitse osoitteeseen stromso@yle.fi. Voit myös lähettää kuvia WhatsAppilla. Somessa käytämme hashtagiä #strömsöjulkort.

Toivomme, että lähetät kuvasi 13.12.2021 mennessä.

Sisältö muilla kielillä