Hyppää pääsisältöön

Yle Radio 1

Haemme Yle Radio 1:een tuntipalkkaista radiokuuluttajaa

Vuodelta 2021
Radiokuuluttaja
Kuva: Seppo Sarkkinen / Yle

Kuuluttaja vastaa Radio 1:n lähetyksestä: kertoo kuuntelijoille mitä kanavalla tapahtuu, johdattaa tunnelmasta toiseen, ajaa ohjelmat ulos, valvoo lähetyksen sujumista ja jututtaa suoran lähetyksen vieraat.

Työ on vuorotyötä vuoden jokaisena päivänä aamuviiden ja puolenyön välillä. Työpaikka sijaitsee Pasilassa. Tuntipalkkaisella kuuluttajalla on työtä ympäri vuoden; tiiviimmän perehdytysvaiheen jälkeen työvuoroja on n. 1-2/vko, kesäisin enemmän. Perehdyttäminen aloitetaan sopimuksen mukaan.

Jos olet uusi kuuluttajamme, sinulla on miellyttävän äänen lisäksi luonteva puheilmaisu ja ymmärrystä vieraista kielistä. Normaalien tietoteknisten valmiuksien lisäksi olennaista on tarkkuus ja paineensietokyky. Kanavalla on käytössä RadioMan-lähetysjärjestelmä.

Tee ääninäyte! Lue suomen- ja ruotsinkielistä tekstiä ja niiden lisäksi eri kielisiä tekstinpätkiä tai sanaluetteloita (ei pelkästään englantia).

Muoto: mp3/wav-äänitiedosto sähköpostiliitteenä, tai äänitiedosto tallennettuna avoimen linkin kautta kuunneltavaksi johonkin äänipalveluun (esim SoundCloud).

Liitä ääninäyte vapaamuotoisen hakemuksen oheen ja lähetä 22.11. mennessä os. timo.terasvuori@yle.fi

Ääninäytteen perusteella osa hakijoista kutsutaan koenauhoitukseen.

Kysy lisää: timo.terasvuori@yle.fi