Hyppää pääsisältöön

Yle Radio 1

Jouluinen yhteislauluilta Musiikkitalossa ja Radio 1:ssä ma 29.11

Jouluinen yhteislauluilta

Tervetuloa maanantaina 29.11. laulamaan yhdessä tuttuja joululauluja, joko Helsingin Musiikkitalon konserttisaliin tai radioiden ääreen Yle Radio 1:n seuraan! Reilun tunnin mittainen yhteislauluhetki radioidaan suorana lähetyksenä. Sisäänpääsy Musiikkitaloon on maksuton.

Monena vuonna on Musiiikkitalo tullut täyteen laulavaa yleisöä Yleisradion vuoden nuorisokuoron johdolla. Korona-ajan poikkeusoloissa on laulettu yhdessä myös pelkästään etänä.

Tänä vuonna joululauluja lauletaan Musiikkitalossa maanantaina 29.11.2021 klo 17 ja 19. Jälkimmäinen tilaisuus radioidaan suorana Yle Radio 1:ssä. Tilaisuus on kuunneltavana myös Yle Areenassa. Laulun sanat löytyvät myös Yle Radio 1:n verkkosivuilta.

Tilaisuuden juontaa Inari Tilli. Mukana laulavaa Vaskivuoren lukion kamarikuoroa sekä kamariyhtyettä ja jazzyhtye Massia johtaa Jonna Vehmanen. Yhdessä lauletaan mm. Valkea joulu, Petteri Punakuono ja Maa on niin kaunis.

Ilmaislippuja saa Musiikkitalon lipunmyynnistä. Liput voi lunastaa palvelumaksua (1,5 €) vastaan myös Ticketmasterin verkkokaupasta. Verkossa lippuja on rajattu max. 4 lippua / asiakas, Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä noudettuna ei lippurajoitusta ole. Huomioi, että edellytämme tapahtumaan osallistuvilta koronapassia.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan Musiikkitalon lipunmyyntiin lipunmyynti@musiikkitalo.fi mikäli et pääse osallistumaan konserttiin, niin voimme antaa lippusi toiselle.

Tervetuloa mukaan laulamaan!