Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Miten sijoitat viisaasti – kysy ja asiantuntijat vastaavat sinulle Radio Suomessa

Päivitetty 10.12.2021 12:25.
Setelirahoja ja Kysy sijoittamisesta -otsikko.

Haluatko saada säästösi tuottamaan, ja oppia samalla lisää taloudesta ja itsestäsi? Radio Suomen KYSY! -illassa puhutaan tiistaina 7.12. innostavasti ja kannustavasti sijoittamisesta.

Sijoittaminen on säästämisen seuraava vaihe, ja samalla mielenkiintoinen harrastus. Arkiselle sijoittamiselle on nimikin: puhutaan kansankapitalismista, ja se kiinnostaa nykyään nuoria ja vanhoja, iso- ja pienituloisia.

Sijoittaminen haastaa omaa ajattelua ja  ennakkoluuloja, avartaa maailmankatsomusta, sekä opettaa nöyryyttä ja itsehallintaa. Kuinka kärsivällinen olet? Kuinka määrätietoinen olet? Haluatko ottaa riskejä? Miten reagoit, jos menetät rahasi?

Jos sinulla on säästöhalujen lisäksi aikaa, asennetta, näkemystä, ja sopivassa määrin itsehallintaa, olet ehkä jo matkalla kohti maailman kahdeksatta ihmettä eli korkoa korolle -ilmiötä.

Mikäli sijoittaminen kiinnostaa, mutta et tiedä miten aloittaa - niin aloita kuuntelemalla tämä ohjelma! Tai jos olet jo päässyt sijoittamisen makuun, ja haluat oppia lisää;  kysy ja keskustele aiheesta asiantuntijoidemme kanssa.

Studiossa on kaksi tämän hetken tunnettua talouspersoonaa: tietokirjailija ja bloggaaja Julia Thuren sekä Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille kysymyksesi tai kommenttisi aiheeseen. Myös omakohtaiset ja opettavaiset tarinat seikkailuista kansankapitalismin ihmeellisessä maailmassa ovat tervetulleita!

Ohjelman juontaa tiistaina 7.12.2021 klo 18 alkaen Radio Suomen toimittaja Markus Turunen.

Kuuntele: KYSY! Sijoittamisesta

Muokattu 10.12.2021: Lomake poistettu ja kuuntelulinkki lisätty.

Lisää aiheesta Yle Areenassa