Hyppää pääsisältöön

YleX

UMK Podcastin tiedotekuva, jossa juontaja Henkka Remes.

YleX:n UMK Podcast tulee taas – uusi kausi lupaa analyysia ja ennenkuulemattomia tarinoita

Podcastin uudet jaksot julkaistaan tiistaisin Yle Areenassa koko viisukevään ajan.

Vuodelta 2022
YleX tiedottaa

Mistä UMK:n biisivuodot saavat alkunsa? Miksi niin moni viisuedustaja saa “viisustigman” ja millaisia mokia nähdään tänä vuonna?

UMK Podcastin toisella tuotantokaudella toimittaja Henkka Remes pureutuu jälleen Uuden Musiikin Kilpailun ja Euroviisujen maailmaan ja selvittää, mitä laajempia ilmiöitä kilpailujen tapahtumien taakse kätkeytyy.

Podcastissa analysoidaan taustoja ja sukelletaan myös menneiden vuosien övereimpiin tapauksiin.

Kuuntele podcastia Yle Areenasta!

Podcastin toinen tuotantokausi alkaa tammikuun 11. päivä ja uudet jaksot julkaistaan tiistaisin Yle Areenassa viisukevään ajan. Uusia näkökulmia antavat myös vieraat ennenkuulemattomien tarinoiden kanssa.

Viisuissa voi tapahtua mitä vain, minkä takia ne ihmisiä kiinnostavat. On nähty palkintojen hajoamista, lavahäiriköitä ja kiusallisia pisteidenantoja. Jokainen niistä on hetki, jota ei halua missata.

― Henkka Remes

Remeksen mukaan tällä kaudella kuullaan enemmän isolle yleisölle tuntemattomia yksityiskohtia. Ilmiöihin pureudutaan kunnolla, eikä tyydytä pintaraapaisuun.

– Viisuissa voi tapahtua mitä vain, minkä takia ne ihmisiä kiinnostavat. On nähty palkintojen hajoamista, lavahäiriköitä ja kiusallisia pisteidenantoja. Jokainen niistä on hetki, jota ei halua missata.

Remes on Ylen toimittaja, joka on tehnyt sisältöjä laajasti niin somessa kuin radiossakin.

– Olen ollut viisufani lapsesta saakka. Lordin voittaessa olin vasta täyttämässä 7 vuotta. En muista läheskään kaikkea, mitä Euroviisuissa on tapahtunut, mutta rakastan pieniä nippelitietoja ja yleisesti euroviisutunnelmaa, Remes sanoo.

UMK Podcastin toinen tuotantokausi Yle Areenassa 11.1. lähtien. Uusi jakso tiistaisin.

Lisätiedot: Digituottaja Fanni Kangasvieri, fanni.kangasvieri@yle.fi

Lisää aiheesta Yle Areenassa