Hyppää pääsisältöön

Strömsö

Onko Strömsö innostanut sinua käsitöihin, askarteluun, kokkailuun tai taiteiluun – lähetä kuva tai videopätkä ja juhli kanssamme 20-vuotista taivaltamme

Vuodelta 2022
Kuvakollaasi.
Kuva: Collage, kollaasi: Marika Lytts-Råholm / Yle

Silloin tällöin saamme Strömsöhön katsojilta kuvia jostain kotona nikkaroidusta tai askarrellusta, joka on syntynyt Strömsön innoittamana. Nyt haluamme, että otat kuvan tai videon luomuksestasi ja lähetät sen meille – mehän täytämme 20 vuotta!

Kuten tiedätte, viime vuoden juttu oli Strömsö-villapaita. Saimme satoja kuvia villapaidoista kaikissa sateenkaaren väreissä – se sujui niin kuin Strömsössä konsanaan. Tiedämme, että teette monia muitakin juttuja, ja niitä me nyt peräänkuulutamme.

Jo alusta, vuodesta 2002, Strömsön ytimessä on ollut "trendit ja perinteet". Olemme siis aina ajatelleet perinteitä samalla, kun olemme yrittäneet pysyä ajan hengessä ja poimineet mukaan uusvanhaa ja trendikästä. Uusien asioiden tekemisestä vanhoilla tavoilla tai vanhojen asioiden tekemisestä uudella tavalla on tullut meidän juttumme.

Auta meitä juhlimaan kuvin

Jos sinulla on jakkara, nalle, keitto tai ehkä taulu, johon olet saanut idean ohjelmasta, lähetä kuva Strömsöhön ja kirjoita muutama rivi. Julkaisemme mahdollisimman monta kuvaa sosiaalisissa medioissamme, verkkosivuillamme yle.fi/aihe/stromso ja ohjelmassa. Haluamme esitellä yleisömme luovuuden koko maailmalle!

Lähetä kuva tai lyhyt videotervehdys numeroon 044 423 5085 tai sähköpostitse stromso@yle.fi. Olemme myös WhatsAppissa. Käytä mielellään hashtagia #mittströmsö.

Kuvakollaasi.
Kuvateksti Olemme saaneet jo monia hienoja kuvia katsojilta.
Kuva: Privata/yksityisiä.