Hyppää pääsisältöön

Ohjelmavinkit

Jarno ja Perttu tekevät paluun! Tällainen on Sohvaperunoiden kokoonpano kaudella 13

Sohvaperunoiden kokoonpano kaudella 13.
Kuvateksti Tällainen on sohvaperunoiden kokoonpano kaudella 13.
Kuva: Pyry Pietiläinen / Endemol Shine Finland Oy

Keväällä 2022 Sohvaperunoihin liittyy viisi täysin uutta kasvoa sekä yksi paluun tekevä suosikkipariskunta.

13. tuotantokaudella Sohvaperunoiden kokoonpanoon palaavat katsojasuosikit Jarno ja Perttu! Täysin uusia sohvaperunoita tulee mukaan Helsingistä ja Paimiosta. He ovat paimiolaisserkukset Sami ja Werner sekä helsinkiläisystävykset Fatmire ja Melike. Lisäksi kahdelta edelliseltä kaudelta tutun Hamzan seuraksi liittyy hyvä ystävä Isabella.

Jarno ja Perttu, Helsinki

Kuvassa Sohvaperunoiden Jarno ja Perttu
Kuvateksti Perttu vasemmalla, Jarno oikealla
Kuva: Pyry Pietiläinen / Endemol Shine Finland Oy

Suorapuheinen helsinkiläispariskunta Jarno ja Perttu tekevät paluun yhdessä koiriensa Benin ja Leon kanssa. Jarno uskaltaa esittää ääneen ne kaikkien huulilla roikkuvat kysymykset ja huomioi nekin nopeat yksityiskohdat, jotka jäävät muilta huomaamatta. Perttu tasoittelee tapansa mukaan myrskyjä ja kyselee välillä myös sohvalla kisailevien koirien mielipidettä asioihin.

Sami ja Werner, Paimio

Kuvassa Sohvaperunoiden Werner ja Sami
Kuvateksti Kuvassa vasemmalla Werner, oikealla Sami
Kuva: Pyry Pietiläinen / Endemol Shine Finland Oy

Paimiosta kotoisin olevat serkukset Sami ja Werner viettävät ahkerasti aikaa toistensa kanssa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Töiden ohella maatilojen hoitaminen ja Samin omistamat alpakat pitävät huolen, ettei kaksikon arjesta puutu vauhtia. Television katselu iltaisin tarjoaakin näille hilpeille serkuksille kaivatun aivot narikkaan -hetken.

Fatmire ja Melike, Helsinki

Kuvassa Sohvaperunoiden  Melike ja Fatmire.
Kuvateksti Kuvassa Melike vasemmalla ja Fatmire oikealla
Kuva: Pyry Pietiläinen / Endemol Shine Finland Oy

Iloiset ystävykset Fatmire ja Melike ovat tunteneet toisensa jo useamman vuoden ajan ja viettävät yhdessä melkein kaiken mahdollisen vapaa-aikansa. Nämä energiset mimmit eivät vaivaa päätään liian negatiivisilla asioilla, vaan juhlivat mieluummin ystävien ja perheen kanssa, tekevät tiktokkeja ja katsovat telkkaria. Tämän duon sohvalla nauru raikaa ja välillä saatetaan heittäytyä jopa tyynysotaan.

Hamza ja Isabella, Helsinki

Kuvassa Hamza ja Isabella Sohvaperunoista
Kuvateksti Kuvassa Hamza vasemmalla, Isabella oikealla
Kuva: Pyry Pietiläinen / Endemol Shine Finland Oy

Katsojia jo kaksi kautta ilahduttaneen Hamzan viereen istahtaa tällä kaudella aurinkoinen Isabella. Ystävykset ovat tunteneet toisensa teini-iästä asti ja tottuneet jakamaan elämässä niin ilot kuin surut. Hamza toimii myös kummina Isabellan vuoden ikäiselle tyttärelle. Tv-ohjelmien suhteen kaikkiruokaisen kaksikon sohvalta ei naurua ja energiaa puutu.

13. kaudella mukana 23 sohvaperunakokoonpanoa

Kultaisella Venlalla parhaana viihdeohjelmana jo viisi kertaa palkitun Sohvaperunoiden kokoonpanossa 13. tuotantokaudella nähdään edellä esiteltyjen perunoiden lisäksi pääkaupunkiseudulta Iris ja Monna, Marjo ja Sari, Tom ja Robert, Sanna ja Pinja sekä Omar ja Mika. Riihimäeltä mukana jatkavat Jani ja Simo.

Tampereella tv-tarjontaa kommentoivat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Kajaania edustavat Kati ja Mari ja Oulua Asta ja Katariina, Kaarina ja Sinikka sekä Jani, Linda, Samuel ja Daniel.

Turkulaisia sohvaperunoita kaudella 13 ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Myös hämeenlinnalaiset Juha ja Markus, parolalaiset Mici ja Maikki, lohjalaiset Eila ja Minna, nousiaislaiset Tanja ja Sannis nähdään ruudussa keväällä 2022, kuten myös rovaniemeläiset Jorma ja Soile.

Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 4.3. alkaen perjantaisin klo 21.00. Edelliskauden Best of -koostejakso nähdään 25.2.