Hyppää pääsisältöön

Lapset

Pikku Kakkosen uusi HYRRÄ-ohjelma etsii yleisöä!

Vuodelta 2022
Päivitetty 17.06.2022 17:03.
Hyrrä-ohjelman Into ja Piukkanen hymyilevät kameralle.
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle

HYRRÄ on uusi lasten estradiohjelma, jota tehdään isolla sykkeellä ja sydämellä!

Show tarjoaa 5-7-vuotiaille katsojille Pikku Kakkosesta tuttua lämpöä yhdistettynä uudenlaiseen energisyyteen ja viihdyttävään visuaalisuuteen. Luvassa on musiikkia, tanssia, yllätyksiä, temppuja sekä yleisön osallistamista. Ohjelman vetäjinä toimivat kaksi uutta hahmoa: Into ja Piukkanen, jotka tempaavat lapset mukaansa vauhdikkaaseen menoon.

- Pidä kii ja pysy mukana!

HYRRÄ kuvataan Tampereella Mediapoliksessa, Ylen Factory-kuvaushallissa ensi kesäkuussa live-yleisön edessä!

Etsimme yleisöksi 5-7 -vuotiaita lapsia - ilmoittaudu mukaan!

Esitykseen otetaan ainoastaan 5-7 -vuotiaita. Pitkä kesto ja esitysten voimakkaat äänet ja valot ovat pienemmälle katsojakunnalle liikaa. Esityksen aikana ei ole mahdollista lähteä vaeltamaan paikaltaan omin päin, lapsilta odotetaan annettujen ohjeistuksien noudattamiskykyä.

Mikäli olette liikkeellä koko perheen voimin, seurueen nuoremmat ja vanhemmat jäsenet voivat jäädä yleisölämpiötilaan odottamaan tallennuksen ajaksi (turvallisuussyistä max 4hlöä/osallistujalapsi). Tilassa on mahdollisuus seurata tallennuksen kulkua tv-monitorin välityksellä.

Esityspaikka: Mediapolis, Tampere

Esitystaltiointeja on kaikkiaan 20 kpl, päivittäin ajankohtina: ma 13.6. - pe 17.6. sekä ma 27.6. - pe 1.7. 22 aina klo 10 ja klo 14. Yleisöksi pääsee vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Esityksiin on vapaa pääsy. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu oheisista linkeistä. Ilmoittauduthan vain yhteen esitykseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu. Kiitos kaikille kuvauksissa mukana olleille ja ilmoittautuneille!


Tuotanto Yle Lapset

Muokattu 23.6. Ilmoittautuminen suljettu.