Hyppää pääsisältöön

Yle Visiitti

Tervetuloa vierailemaan Ylen suosittujen ohjelmien taakse – ilmoittaudu uudistettuun Yle Visiittiin!

Päivitetty 01.06.2022 15:16.
Kuvassa Yle Visiitin juontaja Inkeri Alatalo.
Kuva: Ilmari Fabritius / Yle, Grafiikka: Minna Lusa / Yle

Täysin uudistettu Yle Visiitti vie mielenkiintoiselle kierrokselle suosittujen ohjelmien ja toimitusten kulisseihin suoraan kotisohvalta käsin. Ilmoittaudu mukaan Yle Visiittiin!

Mitä tapahtuu juuri ennen suoraa lähetystä? Millaisista palikoista rakentuvat asiaohjelma ja uutispäivä, jossa yllättävät käänteet ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus?

Yle Visiitti vie sinut ainutlaatuiselle vierailulle Yleen suosittujen ohjelmien ja toimitusten kulissien taakse virtuaalisesti. Oppaina kierroksella toimivat Ylen toimitusten tutut kasvot.

Suorat Yle Visiitti -vierailut etäyhteydellä juontaa Inkeri Alatalo ja niihin voi osallistua Yle Areenassa. Vierailun tallenteet ovat katsottavissa vuoden ajan Yle Areenassa.

Voit osallistua vierailuun lähettämällä kysymyksesi tai terveisesi striimin esiintyjille Yle Chatin kautta. Jokaisessa chatissa yleisön kysymyksiin on vastaamassa oman toimituksensa tunteva yleläinen.

Chatin käyttäminen on helppoa – kommentointia varten tarvitset vain Yle Tunnuksen, jonka voit luoda helposti etukäteen täällä.

Kevään Yle Visiitit ovat pilotteja, ja voit osallistua niiden kehittämiseen palautekyselyn kautta.

Kevään Yle Visiittien ajankohdat

  • Ti 26.4. klo 9 YleX ja Yle Kioski

  • To 5.5. klo 17 Puoli seitsemän

  • To 12.5. klo 13 Yle Uutiset

Miten ilmoittaudun Yle Visiitille?

Voit osallistua Yle Visiittiin joko reaaliaikaisesti vierailua seuraamalla Yle Areenassa tai katsoa sen tallenteena sinulle sopivana ajankohtana jälkikäteen. Yle Visiittiin osallistuminen ei katso aikaa tai paikkaa – vierailu onnistuu sekä Suomesta että myös ulkomailta.

Ennakkoilmoittautuminen Yle Visiittiin ei ole pakollista, mutta se kannattaa – siten voimme ottaa vierailulla huomioon juuri sinua askarruttavat asiat kysymykset.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen kevään Yle Visiiteille on päättynyt.

Lue Ylen tietosuojalauseke ja Ylen järjestämien tapahtumien tietosuojaseloste.

Artikkelia päivitetty 1.6. klo 15:16: lisätty tieto ilmoittautumisen päättymisestä.