Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Puutarha herää kevääseen – lähetä meille oma kysymyksesi puutarhaviljelystä

Päivitetty 16.12.2022 13:34.
Naisen kädet työntyvät multaan ja kuvassa KYSY! Puutarhan keväästä -teksti.
Kuva: Katriina Rouvinen / Yle

Radio Suomen KYSY- illassa inspiroidutaan kasvun ihmeestä ja annetaan vinkkejä puutarha- parveke- ja palstaviljelyyn. Upotetaan yhdessä kädet multaan ja kaivetaan esiin vastauksia kotipuutarhureiden kysymyksiin tiistaina 3.5.2022.

Nyt tartutaan taimiin ja kuopsutellaan kuokalla kevään kunniaksi! Luvassa on puutarhaharrastuksen huumaa ja parhaiden asiantuntijoiden neuvoja keväiseen kasvien kasvattamiseen kotona, parvekkeella, pihalla, palstalla tai vaikkapa mökillä.

Voit kysyä esimerkiksi alkukesän kasveista, idätyksestä, istutuksesta, lannoituksesta, kastelusta , rikkaruohoista tai viljelyn aloittamisesta. Voit myös jakaa omia onnistumisen kokemuksia, tai kertoa mikä juuri sinua innostaa puutarhanhoidossa.

Studiossa kysymyksiisi vastaamassa ovat ympäristöbiologi ja puutarhasuunnittelija Taina Suonio sekä Kasvitieteellisen puutarhan ylipuutarhuri Pertti Pehkonen. Lähetyksen juontavat intohimoinen kotipuutarhuri Inkeri Alatalo ja Paula Jokimies.

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella oma kysymyksesi tai tarinasi puutarhaviljelystä.

SUORAN LÄHETYKSEN AIKANA

Voit soittaa klo 18–20 suoraan lähetykseen 0203 17 600 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min). Lisäksi otamme vastaan viestejä WhatsAppilla numeroon 040 14 55 666.

muokattu 16.12.2022: Lomake poistettu

Lisää aiheesta Yle Areenassa