Hyppää pääsisältöön

Abitreenit

Kirjoitatko syksyllä ja keväällä? Tule Abitreenien tiktokkaajaksi!

Vuodelta 2022
Päivitetty 09.06.2022 11:35.
Kuvapiirros puhelimesta, jossa Abitreenien Tiktok-kasvo Lara.
Kuva: Janika Koli / Yle

Oletko ensi vuoden abi? Haluatko tehdä lukio-opiskeluun liittyvää sisältöä Abitreenien Tiktok-kanavalla? Täytä hakemus!

Abitreenien keväällä 2022 aloittaneella tilillä @yleabitreenit on tällä hetkellä vajaa 10 000 seuraajaa. Tilillä jaetaan pääasiassa lukio-opiskeluun ja kirjoituksiin liittyviä opiskeluvinkkejä. Etsimme tilille uutta tiktokkaajaa koko ensi lukuvuodeksi elo-syyskuusta alkaen.

Arvosanoillasi tai sillä, millaiset tavoitteet sinulla kirjoituksiin on, ei ole merkitystä. Tärkeintä on aito into kokeilla ja jakaa erilaisia opiskeluvinkkejä muille lukiolaisille – olit sitten älläriviä tai läpipääsyä tavoitteleva lukiolainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta hienoa olisi, jos pystyt tarvittaessa käymään myös Helsingissä Pasilassa.

Tehtäviisi kuuluu viikoittainen videoiden ideointi, toteutus ja julkaisu. Annamme tekijöille paljon vapauksia, ja tili saa olla tekijöidensä näköinen. Vaikka työ vaatii oma-aloitteisuutta, et ole ikinä yksin vastuussa sisällöntuottamisesta, vaan saat ideointi- ja sparrailutueksesi Abitreenien toimituksen.

Tehtävästä maksetaan palkkio.

Millaista tyyppiä etsimme?

  • Osallistut yo-kirjoituksiin syksyllä 2022 ja keväällä 2023.

  • Olet innostunut ja sitoutunut aktiiviseen sisällöntuotantoon Abitreenien Tiktok-tilillä koko vuodeksi. Sinulla on arjessasi viikoittain noin 3–6 tuntia aikaa tehdä sisältöä.

  • Tykkäät olla kameran edessä ja esiintyä.

  • Tiktok on julkaisukanavana sinulle entuudestaan tuttu, ja sinulla on sisältöideoita.

  • Arvosanatavoitteillasi ei ole väliä, mutta olet motivoitunut ja halukas oppimaan uusia opiskelutaitoja ja jakamaan ne myös muille – ehkä sinulla on mielessäsi jokin aivan uusi tapa hyödyntää Tiktokia yo-kokeeseen valmistautumisessa.

Haku on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille hakijoille!

19.5. klo 9:06: lisätty tieto, että haku on päättynyt.

24.5. klo 15:11: lisätty tieto haun jatkumisesta.

9.6. klo 11:35: lisätty tieto haun päättymisestä.