Hyppää pääsisältöön

Musiikki

Koe Sibelius-baletti kotisohvallasi ja osallistu keskusteluun esityksestä parhaassa seurassa!

Päivitetty 13.05.2022 08:39.
Sami Sykkö ja Minna Tervamäki juontavat Yle Areenassa Sibelius-baletin lauantaina 14.5.2022
Kuva: Yle

Oletko aina halunnut puhua baletista asiantuntevassa seurassa? – Nyt siihen on ainutlaatuinen tilaisuus lauantaina 14.5. Osallistu ja seuraa Sibelius-balettikeskustelua Minna Tervamäen, Sami Sykön, Sami Saikkosen ja Tytti Siukosen kanssa.

Tämä tilanne on monille tuttu: Istuessasi hipi-hiljaa kulttuuriesityksen katsomossa haluat vastustamattomasti jakaa kokemuksesi toisen kanssa. Keskustelu katsomossa kesken esityksen ei tietenkään ole mahdollista ja väliaikakin venähtää vessa- ja tarjoilujonoissa.

Nyt keskustelu esityksen aikana on kerrankin sallittua ja ihan suotavaa! Osallistu Sibelius-balettikeskusteluun tanssija-koreografi Sami Saikkosen kanssa. Lisäksi kuulet toimittaja Sami Sykön, tanssija-koreografi Minna Tervamäen ja Sibelius-baletin tuottaja Tytti Siukosen kommentit reaaliaikaisena esityksen aikana.

Tanssin ystäviä hemmotellaan Sibelius-baletilla lauantaina 14.5. Yleisradion kanavilla. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia kokea teos kotikatsomossa! Voit katsoa esityksen suorana lähetyksenä avaamalla Yle Areenan klo 19 ja Teema-kanavan klo 20 alkaen.

Vaihtoehtoinen suora lähetys keskustelunälkäisille löytyy Areenasta klo 18.55 alkaen. Esityksen aikana kanssasi keskustelee Sami Saikkonen. Lisäksi voit seurata Sami Sykön, Minna Tervamäen ja Tytti Siukosen ajatusten vaihtoa koko lähetyksen ajan.

Koreografi Jorma Elon Sibelius-baletti juhlistaa 100-vuotiasta Kansallisbalettia. Teoksessa yhdistyvät kansallissäveltäjämme musiikki hänen elämän käänteisiin klassisessa tarinabaletissa.

Kuinka osallistun lähetykseen?

1. Avaa Sibelius-baletin keskustelu tietokoneellasi, tabletillasi tai puhelimellasi osoitteessa: https://chat.yle.fi/sibelius?startTime=now

2. Kirjaudu sisään Yle Tunnuksellasi. Jos sinulla ei ole Yle Tunnusta, luo se painamalla kirjautumisnäkymän alaosassa olevaa Luo Yle Tunnus -painiketta. Yle Tunnusta varten tarvitset sähköpostitilin. Voit luoda Yle Tunnuksen suoraan täältä.

3. Tervetuloa osallistumaan! Etsi itsellesi lauantaina 14.5. klo 18.55 mukava paikka ja avaa tietokoneellasi, tabletillasi tai älypuhelmellasi Yle Areena ja sieltä valitse joko kommenteilla höystetty lähetys tai aivan normaali lähetys.

4. Kirjoita kommentteja chat-keskustelun alaosassa olevaan viestikenttään. Lähetä kommenttisi painamalla näppäimistön enter-painiketta. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään Ylellä ennen niiden julkaisua.

5. Tykkää muiden kommenteista painamalla viestin reunassa olevaa peukkua. Vieritä chat-keskustelua ylöspäin lukeaksesi aikaisempia kommentteja.

Hyviä ja hedelmällisiä keskusteluita!

Mies ja lapsi katsovat yhdessä ohjelmaa tabletilla.

Yle Tunnus – Sinun palvelusi

Tunnuksella pääset kirjautumaan Ylen palveluihin.