Hyppää pääsisältöön

Moves Like Summeri

Moves Like Summeri huipentuu finaaliin toukokuussa – katso suora lähetys Areenasta ja äänestä suosikkiasi!

Vuodelta 2022
Päivitetty 16.05.2022 16:50.
Leo Ikhilor, Sanaz Hassani, Samuli Emery, Alex Komulainen ja Emma Kakkonen ryhmäkuvassa keltaisella taustalla, jossa lukee Moves Like Summeri.
Kuva: Aatu Melanen

Finaalissa esiintyvät koko kevään treenanneet Moves Like Summeri -joukkueet, kovassa nousussa olevat artistit Louie Blue ja Pihlaja sekä katutanssiryhmä Shameless Dance Crew.

Huipputanssinopettajien Sanaz Hassanin, Alex Komulaisen ja Samuli Emeryn luotsaamat, lupaavista nuorista tanssin harrastajista koostuvat Moves Like Summerin joukkueet ovat treenanneet koko kevään yksin ja yhdessä.

Nyt on aika katsoa, mikä joukkue on löytänyt itsestään kätketyn potentiaalin ja yhteisvoiman sekä luonut inspiroivimman esityksen!

Mikä tiimi pelaa parhaiten yhteen ja pääsee upealle treeni- ja tanssimatkalle Lontooseen?

Kilpailu ratkeaa tuomarien ja yleisön äänillä. Kisan tuomaristossa istuvat Hampurin baletin tanssija Atte Kilpinen, YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin, joka on myös tanssinopettaja, sekä Wonder Woman 1984 -leffasta tuttu tanssija, malli ja näyttelijä Miranda Chambers.

Kolme nuorta tanssijaa ja kaksi juontajaa kaikki erilaisissa asennoissa katse pääosin kameraan päin.

Äänestä suosikkiasi Moves Like Summerin voittajaksi!

Moves Like Summerin finaali Areenassa & TV2:ssa 29.5. klo 18

Yleisöäänestys on auki Moves Like Summerin -finaalilähetykseen asti.

Katso finaali Areenasta, TV:stä tai paikan päällä Tanssin talolla

Moves Like Summeri -finaali järjestetään sunnuntaina 29.5. Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan Tanssin talon päänäyttämöllä, ja suora lähetys nähdään myös Yle Areenassa ja TV2:ssa klo 18 alkaen.

Liput Tanssin talolle löytyvät Tanssin talon lippukaupasta.

Finaalissa luvassa joukkueiden huikeiden tanssiesitysten lisäksi upea show, jossa esiintyy myös kaksi kovassa nousukiidossa olevaa artistia, eli Louie Blue, jonka Spaceman-biisi on soinut pitkin kevättä Moves Like Summerin videoissa, sekä persoonallinen laulaja-lauluntekijä Pihlaja, joka tuo mukanaan esitykseen myös omat tanssijansa.

Mukana show'ssa on myös energinen katutanssiryhmä Shameless Dance Crew.

Illan juontavat Summerista tuttu Emma Kakkonen sekä Leo Ikhilor. Bäkkärillä kilpailijoiden tunnelmia kyselee Summerin Aron Syrjä.

Tanssin talolla ovet aukeavat jo klo 17:00, jolloin YleX:n dj:t Renaz & Wekesa soittavat Kaapelitehtaan Lasipihalla.

Moves Like Summeri on Yle Summerin uusi kilpailullinen tanssiohjelma, jossa nuoret tanssijat ympäri Suomea ovat päässeet toteuttamaan unelmiaan ja treenaamaan yhdessä huippuopettajien kanssa.

Katso, mitä kaikkea Moves Like Summerissa on tapahtunut kevään aikana TikTokissa, YouTubessa ja Areenassa.

Lisää aiheesta Yle Areenassa