Hyppää pääsisältöön

Strömsö

Strömsö juhli 20-vuotista taivaltaan 11. kesäkuuta – välitimme tunnelmia suorassa lähetyksessä

Päivitetty 11.06.2022 19:05.
Strömsö 20 vuotta – Avoimet ovet livenä Areenassa - Toista Yle Areenassa

Yhtä kesän suurimmista juhlista vietettiin lauantaina 11.6. Strömsössä oli avoimet ovet 20-vuotisen tv-historian kunniaksi. Jos et itse päässyt paikalle, voit seurata juhlahumua tässä artikkelissa ja Yle Areenassa.

Alueella tapahtui paljon. Lisätietoa päivän ohjelmasta saat täältä. Olemme iloisia, jos tulit paikalle, mutta ymmärrämme kyllä, että kaikkien voi olla vaikea osallistua. Siksi tarjosimme myös mahdollisuuden osallistua juhlallisuuksiin seuraamalla suoraa lähetystä.

Lähetimme juhlatunnelmia suorana Areenassa

Voit seurata miltä alueella näytti ja mitä asiantuntijoillamme oli tekeillä omissa nurkkauksissaan. Jim Björni kunnosti ikkunoita ja puutarha-asiantuntija Lena Gillberg kertoi puutarhan monimuotoisuudesta. Matias Jungar, toinen Strömsön ihan ensimmäisistä juontajista, kertoi mikä on hänen näkemyksensä näistä 20 vuodesta tv-historiaa. Saimme juttutuokion Strömsö-villapaidan suunnittelijan, Lee Esselströmin kanssa.

Keskustelimme myös alueelle saapuneiden innokkaiden Strömsö-fanien kanssa. Kuka tietää, vaikka törmäisit tuttuihin vilinässä?

Bildcollage med olika Strömsö profiler.
Kuva: Yle / Kollage: Marika Lytts-Råholm