Hyppää pääsisältöön

Galaxi

Tule tapaamaan galaxilaisia Pointti-tapahtumissa Vaasassa ja Lappeenrannassa kesäkuussa 2022!

Vuodelta 2022
Galaxin juontajat ja gorilla yhteiskuvassa.
Kuvateksti Tule tapaamaan Galaxista tuttuja kasvoja Pointti-tapahtumiin!
Kuva: Galaxi / Yle

Ylen kaupunkifestivaali Pointti järjestetään tänä vuonna Vaasassa sekä Lappeenrannassa ja Galaxi on mukana molemmissa tapahtumissa.

Vaasassa tuunataan Emman DIY-studion nukketaloa ja Lappeenrannassa on Galaxin juhlien aarteenongintaa ja kuulet livenä Elon ja Viivin biisejä! Galaxin pisteellä pääset myös osallistumaan Seuraajat päättää biisin -sarjan biisinikkarointiin ja voit hakea itsellesi Galaxin lukuhaastelistan sekä ilmapalloja. Lisäksi tutut Galaxin kasvot jakavat nimmareita ja voit ottaa yhteiskuvan myös Galaxin Gorillan kanssa.
Molemmilla paikkakunnilla järjestetään jo viime vuodelta tuttu Galaxin Popsocket Race, jolloin piilotamme Galaxin uusia popsocketteja tapahtuma-alueelle ja kaupungille. Popsocket Raceen voit osallistua seuraamalla Galaxia Instagramissa @ylegalaxi ja mikäli et pääse paikalle, niin voit seurata kun Galaxilaiset toteuttavat Instagram storyissä ja liveissä seuraajien päättämiä haasteita kussakin kaupungissa. Kannattaa siis seurata somekanavia vaikkei paikalle pääsisikään!
Yle Pointti -kaupunkifestivaalit 2022:
Vaasassa KAUPPATORILLA lauantaina 11.6. klo 10-17
Lappeenrannassa SATAMATORILLA lauantaina 18.6. klo 10-17
Torilla tavataan!