Hyppää pääsisältöön

Lapset

Loikkaa mukaan hauskaan Kengulahteen!

Vuodelta 2022
Neljä animaatiohahmoa istuu rekan sivustssa ja kaksi heistä syö jäätelöä.
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle

Kengulahdessa (Kangaroo Beach) koetaan vauhdikkaita merenrantaseikkailuja yhdessä australialaisten eläinhahmojen kanssa.

Kengulahden sankareina ovat rantavahdeiksi kouluttautuvat Letti-koala, Jenna-vesinokkaeläin, Tomppa-kenguru ja Eemeli-vompatti. Heillä on ohjaajinaan kengurut Keijo ja Senni sekä koala Tero-setä, jotka opettavat liikkumaan vedessä turvallisesti.
Nelikon ystäviä ovat Pötkö-saukko ja Pippa-pingviini, joita Letti, Jenna, Tomppa ja Eemeli pääsevät myös auttamaan. Rannalla viihtyvät pandat Riki ja Remu taas ovat ketku parivaljakko, jotka tuovat lisämutkia matkaan.
Meren vaaroista kohdataan muun muassa jättimäiset aallot, majakan valon sammuminen tai liian lähelle rantaa uiva hai. Välillä rantavahtiemme pelastusharjoitukset ulottuvat Kengulahdesta merelle ja läheiselle Bumerangisaarelle. Nelikon yhteishenki ja ohjaajien oiva opastus saavat joka jakson päättymään onnellisesti.

Jännittävistäkin seikkailuista vedessä selvitään aina, kun yhdistetään kunkin omat vahvuudet ja ominaisuudet. Samalla opitaan uutta ja pidetään hauskaa!
Australialaisessa animaatiosarjassa on 26 11-minuuttista jaksoa. Suomalaisina ääninäyttelijöinä ovat Hertta Luoma, Eelis Ignatius, Vertti Uusitalo, Esteri Seppälä, Mikko Vihma, Hannamaija Nikander, Rauno Ahonen, Peter Kanerva, Jenny Pitkänen, Heljä Heikkinen, Joonathan Kettunen, Anni Kajos, Henri Piispanen, Saara Lehtonen ja Katja Sirkiä.

Lisää aiheesta Yle Areenassa