Hyppää pääsisältöön

Oppiminen

Sinustako Tämäkin on totta -TikTokin tähti?

Päivitetty 20.06.2022 12:59.
Tämäkin on totta -Instagram-tilin kuvia, joissa erilaisia faktoja
Kuva: Yle/Sari Veikkolainen

Suosittu Tämäkin on totta -tili laajenee TikTokiin. Etsimme knoppitietoa rakastavaa valovoimaista persoonaa uuden tilin kasvoiksi!

Yle Oppiminen etsii joukkoonsa 18-27-vuotiasta, esiintymishaluista ja -kykyistä henkilöä, jolle TikTokien teko on tuttua. Osaat kääntää vaikeammankin knoppitiedon selkeäsanaiseksi, viihteelliseksi ja mielenkiintoiseksi puheeksi puuduttamatta kuulijaa. Persoonallinen ote tekemiseen on silkkaa plussaa!

Tämäkin on totta -sometili valtaa seuraavaksi TikTokin ja haluamme sinusta sen keulahahmon! Tämäkin on totta -Instagram-tili on erikoistunut kiinnostavien faktojen maailmaan, jotka parhaimmillaan mullistavat ajattelua. Seuraajia tilillä on yli 24 000. Tämäkin on totta tähtää nyt laajentamaan toimintaansa Tiktokiin uudella konseptilla tarjoamalla faktoja videomuodossa.

Mitä tarjoamme?

Saat mahdollisuuden tehdä uudenlaista sisältöä nuorelle kohdeyleisöllemme. Kuvauksia on 1–4 päivänä kuussa Ylen tiloissa Helsingin Pasilassa. Osallistut myös käsikirjoitusprosessiin. Kuvausajat sovitaan yhdessä kaikkien aikataulujen mukaan. Maksamme työstä päiväkohtaisen palkkion.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille yksi 1–2 minuutin infotainment-video, jossa esittelet yhden alla olevista faktoista. Emme välitä videon laadusta, tärkeintä on, että persoonasi tulee esiin eikä videossa esiinny lisäksesi muita ihmisiä. Halutessasi voit höystää videota tiktokmaisilla efekteillä. Käy inspiroitumassa faktasisällöistämme Instagramissa @tamakinontotta. Valitse yksi seuraavista faktoista:

Vaihtoehto 1

Vaihtoehto 2

Vaihtoehto 3

Lähetä videosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Marjukka Mattilalle 27.6.2022 mennessä osoitteeseen marjukka.mattila@yle.fi. Pakkaa videon tiedostokoko tarpeen tullen sähköpostiin sopivaksi. Lisätietoja antaa Anna-Leena Lappalainen sähköpostista anna-leena.lappalainen@yle.fi.

Juttuun lisätty pidennetty hakuaika.