Hyppää pääsisältöön

Kaverin puolesta kyselen

Anopin kanssa lusikassa – kolme hassua seksimokaa, joiden jälkeen omat töppäilyt eivät enää hävetä

Päivitetty 05.07.2022 19:42.
Tiia Rantanen ja Anna Karhunen, Kaverin puolesta kyselen -podcastin tekijät.
Kuvateksti Tiia Rantanen ja Anna Karhunen, Kaverin puolesta kyselen -podcastin tekijät.
Kuva: Sami Hahtala / Yle

Kaverin puolesta kyselen -podcast on jakanut kavereiden kiusallisia sattumuksia jo yli 200 jaksossa. Kesän kunniaksi Areenaan on paketoitu hauska satsi noloimpia sänkymokia.

“Mulla on yksi kaveri, joka…” Näin alkavat Kaverin puolesta kyselen -podcastin hassut sattumukset. KPK on podcast, jossa jaetaan noloja tarinoita – jotka ovat aina sattuneet kaverille – vertaistueksi ja viihdytykseksi.

Kuulijoiden rakastamia sekoiluja on kuunneltu jo yli neljä vuotta ja jaksot ovat keränneet miljoonia kuunteluita. Kaverukset ja podcastin juontajat Anna Karhunen ja Tiia Rantanen ammentavat kommelluksia omasta ja lähipiirinsä elämästä. Tarinoita kerätään myös kuulijoilta yli 16 000 kaverin Instagram-yhteisössä, jossa uskotaan vahvasti mokailun ja naurun voimaan.

“Etenkin tällaisina maailman aikoina ihmiset kaipaavat viihdettä ja naurua”, sanoo Karhunen.

Jokaiselle meistä tapahtuu jotakin noloa silloin tällöin – joillekin jopa päivittäin. Juontajakaverukset sanovat, että sattumuksille nauraminen helpottaa, eikä häpeä enää tunnu yhtä suurelta.

“Kaikki mokailevat”, sanoo Rantanen. “Je suis kaveri!”

Kolme kavereiden kesäistä seksimokaa

Tässä esimerkkejä meidän kavereille sattuneista hauskoista seksimokista:

Yllättävä yökumppani

Kaveri oli yötä tuoreen kumppaninsa äidin luona, koska tämän asuinpaikkakunnalla järjestettiin festarit. Juhlinnan jälkeen tultiin yöksi kotiin, ja kaikki meni hyvin, kunnes kaveri kävi pikkutunneilla vessassa.

Sänkyyn palattuaan hän käpertyi mielitiettynsä ympärille lusikkaan ja tarttui häneen tiukasti – vain huomatakseen, että olikin kömpinyt anopin viereen.

Tukka kuosiin

Kaveri oli tavannut illan iloissa kiinnostavan tyypin, jonka kanssa lähti viettämään yötä. Kun lakanoihin päädyttiin, todettiin, että olisi kiva käyttää vähän liukastusta.

Tyyppi nappasi yöpöydältä purtilon ja truuttasi kunnon annoksen kaverin lemmensolaan. Yön pimeydessä ei huomattu, että purkissa olikin hiusgeeliä. Vähän tahmeammat treffit.

Keikkanautintoa hakemassa

Kaveri oli piilottanut vibraattorin muuttopäivän vuoksi, koska ei halunnut, että muutossa auttavat vanhemmat näkisivät sen. Muuton jälkeen vibraattori unohtui ja kaveri ehti ajatella, että se on hukkunut.

Kun kevät koitti, kaveri kaivoi nahkatakin talvisäilytyksestä ja lähti ystäviensä kanssa suosikkiartistin keikalle. Keikkapaikan ovella turvatarkastuksessa kaveria pyydettiin tyhjentämään taskut, ja mitäs taskusta löytyikään… no tietenkin se vibraattori.

Järkkäri ehkä luuli, että kaveri halusi nauttia keikasta niin sanotusti täysillä.

Lisää seksimokia KPK:n kuumassa kesäpaketissa! Kuuntele tästä:

https://areena.yle.fi/audio/ohjelmat/30-3632

Kaikki podcastin yli 200 jaksoa löydät Yle Areenasta:

Kaverin puolesta kyselen - Toista Yle Areenassa