Hyppää pääsisältöön

YleX

Jäikö Vikin ja Köpin viimeinen yhteinen YleX Aamu väliin? Katso legendaarisen Tavastia-lähetyksen kohokohdat

Päivitetty 11.07.2022 09:26.
Katso tallenne viimeisestä lähetyksestä - Toista Yle Areenassa

YleX Aamun Viki ja Köpi vetivät erityispitkän lähetyksen 1.7. Tavastia-klubilla aamukuudesta puoleenpäivään asti.

Eräs aikakausi päättyi heinäkuun ensimmäisenä päivänä, kun Viki ja Köpi juonsivat viimeisen yhteisen YleX Aamu -lähetyksensä. Kuuden tunnin erityispitkä lähetys tehtiin suorana Helsingin Tavastia-klubilta. Koko erikoislähetyksen kohokohdat on nyt koottu yhteen koosteeseen Yle Areenaan.

Vikin ja Köpin parhaimmat hetket viimeisestä YleX Aamun lähetyksestä Tavastialla. - Toista Yle Areenassa

Hyvästeistä ei kuitenkaan ole kyse. Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio siirtyvät päivittäisestä radiolähetyksestä tekemään uusia ohjelmia syksyllä 2022 Yle Areenaan.

YleX Aamua alkavat 1. elokuuta lähtien juontaa Poikelus, Pehkonen ja Parikka.

Olemme Köpin kanssa tehneet aamuohjelmaa yhdessä seitsemän vuotta, ja on tämä outoa. Samaan aikaan olen itse fiiliksissä siitä, että syksyllä saa aloittaa tekemään jotain uutta ja vielä samojen huippujen tyyppien kanssa, Eerikkilä sanoi kesäkuussa, kun ohjelmamuutos julkistettiin.

Kallio ennakoi uutta innolla:

Tästä on vaikea muodostaa jotain yhtä suurta ajatusta kun samaan aikaan jotain näin isoa jää taakse, mutta toisaalta uutta odottaa jo horisontissa.

Vikiä ja Köpiä nähdään ja kuullaan Ylen kanavilla jatkossakin. Syksyllä on luvassa Yle Areenassa uudenlainen viikottainen show, jonka sisällöstä kerrotaan tarkemmin myöhemmin.

Lisää aiheesta Yle Areenassa