Hyppää pääsisältöön

YleX

YleX Iltapäivän uudet juontajat ovat Aikku ja Libiso – “Pokka ei varmasti tule aina pitämään”

YleX:n radiojuontajat Aikku ja Libiso leveä hymy kasvoillaan.
Kuva: Nelli Kenttä ja Julia Kiiskinen / YleX

Aikun ja Libison vetämä YleX Iltapäivä alkaa 15. elokuuta.

YleX:n uusi ohjelmakartta.

Aikku ja Libiso aloittavat YleX Iltapäivän uusina juontajina maanantaina 15. elokuuta!

Yle Kioskista ja vuoden takaisesta YleX Kesäiltapäivä -ohjelmasta tuttu Lloyd Libiso liittyy Aino “Aikku” Kurkisen seuraan YleX:n radiotaajuuksille joka arki-iltapäivä klo 14.

Kanavan vastaava tuottaja Vera Zotow kuvailee, että uusi YleX Iltapäivä tarjoaa taattua YleX-laatua.

– Isoimmat biisit meiltä ja maailmalta, ajankohtaiset vieraat ja ilmiöt sekä tietenkin viihdyttävää seuraa. Aikun ja Libison seurassa iltapäivistä ei tule puuttumaan naurua ja iloa, Zotow summaa.

Libiso lupaa tulevaan show’hun viihdettä ja jännitystä sopivassa suhteessa.

– Luvassa on trapetsitaiteilua korkealla ilman valjaita, joten toivotaan siis että naru pitää. Pokka ei sataprosenttisen varmasti tule aina pitämään, hän sanoo.

– Mulla meni tämä kesä kuvatessa kolmea ohjelmaa, joten huh! Niiltä ja tuhansilta muilta reissuilta on uskomattomia stooreja, joita kertoa. Alkuun on varmaan jotain todella pahoja mokiakin, joten heti startissa kannattaa olla kuulolla!

Kurkinen kertoo, että uuden ohjelman myötä toteutuu myös pitkäaikainen unelma.

– Olen aina halunnut tehdä radiota juontoparin kanssa ja nyt kun tämä toteutuu, on melkein vaikea uskoa sitä. Libiso on ihan mahtava, aito tyyppi. Odotan innolla, että pääsemme tutustumaan paremmin ohjelman myötä.

Kaksikon tavoitteena on rakentaa iltapäiväohjelmasta heidän näköisensä, Kurkinen sanoo.

– Olen saanut paljon viestejä siitä, että meillä on isot saappaat täytettävänä mutta itse haluan ajatella, että astelemme studioon uusin saappain.

YleX:n ohjelmakartta on kokenut viime aikoina myös muita uudistuksia. YleX:n Poikelus, Pehkonen ja Parikka aloittivat YleX Aamun uusina juontajina 1. elokuuta. Viki ja Köpi siirtyivät Yle Areenaan tekemään uutta ohjelmaa, josta tiedotetaan lisää syksyllä.

YleX Iltapäivä: Aikku & Libiso maanantaista 15.8. alkaen arkisin klo 14–17 Yle Areenassa ja radiossa.