Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Abba, Zappa, Dingo vai Ringo – kerro unohtumattomin keikkakokemuksesi Konserttimuistojen iltaan

Vuodelta 2022
Päivitetty 30.08.2022 11:28.
Toimittaja Olli Haapakangas festivaaliyleisön joukossa.
Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle

Mistä muodostuu täydellinen konserttikokemus? Hauska reissu, lystikäs seura, mainio kesäsää, hyvä fiilis, oikea esiintyjä ja timanttinen keikka – vai kaikki niistä?

Paul Anka hurmasi nuorison Linnanmäellä 1959 ja sen jälkeen maailmanluokan poptähdet ovat ravanneet Suomessa alvariinsa. 1960-luvulla eksoottiseen pohjolaan löysivät tiensä brittiläiset kitarayhtyeet ja pian rokki soikin Kultsalla, Tavalla ja Messuhallissa harva se ilta. Kasari toi hevibändit Jäähallille ja ysäri Rollarit Olympiastadionille. Loppu on suomalaista konserttihistoriaa!

Vaan millainen on ollut sinun unohtumattomin keikkasi ja miksi? Oliko jo itse matkassa jotain ainutlaatuista, oliko artisti erityisen hyvässä vedossa vai mikä teki illasta ikimuistoisen? Niin suuret ja legendaariset kuin pienet ja intiimit konsertit käyvät, kunhan kokemus on ollut unohtumaton!

Radio Suomi heittää heipat konserttikesälle Unohtumaton keikka -teemaillassa, joka käynnistyy maanantaina 29.8. klo 19. Mukana kuuluisia konsertteja fiilistelmässä niitä tutkinut tietokirjailija Mikael Huhtamäki. Ohjelman kuuluttajana toimii Olli “Lekaa otsaan” Haapakangas.

Kuuntele: Unohtumaton keikka

muokattu 23.8.2022: Lisätty tieto Mikael Huhtamäen osallistumisesta ja otsikkoa muutettu.
muokattu 30.8.2022: Lomake poistettu ja kuuntelulinkit lisätty.