Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Uusien sohvaperunoiden rakkaus leimahti tv:n äärellä – suosikkisarja jatkuu 9.9.

Vuodelta 2022
Sohvaperunat ovat kerääntyneet sohvalle.
Kuvateksti Sohvaperunoiden 14. kausi alkaa 9.9.2022.
Kuva: Pyry Pietiläinen / EndemolShine

Sohvaperunoiden uudet jaksot starttaavat perjantaina 9.9. Yle Areenassa ja Yle TV2:lla.

Sohvaperunoiden 14. tuotantokaudella mukaan liittyy tuore aviopari Helmi ja Tuomo. He ovat tuttuja jo kouluajoilta, mutta romanttinen rakkaus syttyi Sohviksia katsellessa – sarjan katselu kun oli ihana tekosyy tavata! Uudet sohvaperunat ruotivat viikon tv-tarjontaa yhdessä muiden jo tutuksi tulleiden kasvojen kanssa.

Sohvaperunat on palkittu parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kuusi kertaa. Tällä kertaa mukana on 23 kokoonpanoa.

Helmi ja Tuomo, Kerava

Sohvaperunat Helmi ja Tuomo istuvat sohvalla.
Kuvateksti Helmi ja Tuomo liittyvät Sohvaperunoihin 14. kaudella.
Kuva: Pyry Pietiläinen / EndemolShine

Tuore aviopari, Helmi ja Tuomo, ovat pienen vauvan vanhemmat, joista huokuu sympaattisuus ja maanläheisyys. Molempien elämässä musiikki, perhe ja luonto ovat suuressa osassa. Perhe viihtyy kotona katsellen televisiota ja viettäen “ihan tavallista elämää”. Kumpikaan ei jää hiljaiseksi ja kaiken voi sanoa ääneen – jota käytetään toisinaan hyödyksi.

14. kaudella mukana 23 sohvaperunakokoonpanoa

Sohvaperunoissa nähdään Helmin ja Tuomon lisäksi pääkaupunkiseudulta Hamza ja Isabella, Jarno ja Perttu, Fatmire ja Melike, Iris ja Monna, Marjo ja Sari, Tom ja Robert, Sanna ja Pinja. Riihimäeltä mukana jatkavat Jani ja Simo.

Tampereella tv-tarjontaa kommentoivat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oulua edustavat Asta ja Katariina, Kaarina ja Sinikka sekä Jani, Linda, Samuel ja Daniel. Kajaanista mukana ovat Kati ja Mari. Rovaniemeltä mukana jatkavat Soile ja Jorma.

Turkulaisia sohvaperunoita kaudella 14 ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Myös hämeenlinnalaiset Juha ja Markus, parolalaiset Mici ja Maicci, lohjalaiset Eila ja Minna, paimiolaiset Sami ja Werner sekä nousiaislaiset Tanja ja Sannis nähdään ruudussa syksyllä 2022.

Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 9.9.2022 alkaen perjantaisin klo 21.00.

Lisää aiheesta Yle Areenassa