Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Viki ja Köpi jälleen tavattavissa Yle Areenassa 4.10. alkaen

Viki ja Köpi katsovat suoraan kameraan. Molemmilla on valkoiset paidat ja he seisovat vaalean rakennuksen portaikossa.
Kuva: Nelli Kenttä

Viki ja Köpi Show suorana Yle Areenassa tiistaista torstaihin klo 13–15 ja jälkikäteen milloin vain!

Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio käyvät pian taas maailman ilmiöitä läpi omasta näkökulmastaan. Lähetysten sisältö koostuu vaihtelevista ohjelmaosioista, joiden joukossa on YleX Aamussa parhaiksi havaittuja vetonauloja sekä vapaampaa settiä “tehdään mitä mieli tekee”-hengessä. Uudessa toiminnallisessa studiossa päästään entistä lähemmäs yleisöä. “Vieläkin rennompi meininki, erilaisia vieraita ja varmasti myös sellaisia sisällöllisiä ulottuvuuksia, mitä ei koskaan radiossa päästy tekemään”, lupaa Viki uudesta showsta kertoessaan.

Viki ja Köpi Show tuo palkitun Naurumaratonin parhaimpia aineksia syksyn arkipäiviin. Useampi Venla-palkinto on antanut rohkeutta siirtyä radiosta monikamerastudioon. Nyt Suomen ehkä tunnetuimman duon spontaanista hengestä ja parhaista läpistä voi nauttia säännöllisesti kuvan kera. “Tuttujen jätkien tuttavalliset jutut uudenlaisessa paketissa. Show, jota voi kuluttaa suorana, jälkikäteen, kuvan kanssa tai vain audiona”, kertoo Köpi odottavissa tunnelmissa.

Yleisöllä on edelleen Vikin ja Köpin numero puhelimessaan, ja kuulijat pääsevätkin WhatsAppin kautta joko osallistumaan lennokkaisiin keskusteluihin tai vaihtoehtoisesti viemään niitä pois raiteiltaan. “Meille WhatsApp on ollut tärkeä osa ohjelman tekoa, jengi on jakanut huimia stooreja. Siksi me haluttiin, että uusi ohjelma on suora ja ne ketkä hengaa meidän kanssa, voi laittaa viestiä ja pääsee edelleen ääneen”, kertoo Köpi tavasta tehdä ohjelmaa yhdessä yleisön kanssa.

Viki ja Köpi tarjoavat hyvää juttuseuraa vieraille maailmantähdistä marttoihin. Tikan- ja läpänheiton sekä kenties golfauksen lomassa jutellaan kunkin kuulumiset tilanteeseen parhaaksi sopivalla tavalla. Pönötystä tai perinteistä tenttausta ei ole luvassa. Vikin ja Köpin välittömyys tuo vieraistakin aidon puolen esiin.

Viki ja Köpi Show nautittavissa 4.10. alkaen Yle Areenassa suorana tiistaista torstaihin klo 13-15 tai silloin kun sulle sopii.