Hyppää pääsisältöön

UMK23

Kaikki UMK23-tapahtumasta

Päivitetty 21.02.2023 16:23.
Traileri: Koe UMK23 ja koko illan bileet Turun Logomossa - Toista Yle Areenassa

YLEISÖINFO Uuden Musiikin Kilpailu — koe UMK-show ja koko illan bileet Turun Logomossa 25. helmikuuta!

Tästä löydät paljon tärkeää tietoa liittyen UMK23-tapahtumaan, joka järjestetään Turun Logomossa lauantaina 25.2.2023. Tietopaketti on iso, mutta luethan tekstin kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja tarkennuksiin UMK23 lähestyessä.

Tervetuloa UMK23 -tapahtumaan!

Luethan nämä tulo-ohjeet tarkkaan ja toimithan näiden ohjeiden mukaan, kiitos.

UMK-KENRAALI klo 13:30-17 (S)

Turku, Logomo, Junakatu 9, 20100 Turku. Sisäänkäynti pääovesta.

  • Tule ajoissa: UMK-kenraali alkaa klo 15 ja salissa on oltava omalla paikallaan klo 14:30. Suljemme salin ovet ennen kenraalin alkua!

  • UMK:ssa saa pukeutua bilevaatteisiin ja hullutella asujen kanssa!

Kenraaliin pääsy ainoastaan UMK23-kenraalin lipulla. Lippu on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et löydä lippuasi sähköpostista, tarkista roskapostikansiosi tai lähettäjältä noreply@lippu.fi tulleet viestit. Tarvittaessa ota yhteyttä Lippu.fihin: p. 030 514 214. Tulethan ajoissa, jotta oville ei muodostu ruuhkia. Ota esille lippusi ennen ovelle tuloa ja ota varmuuden vuoksi mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi. Alempana lisätietoa Logomoon saapumisesta.

KENRAALIN AIKATAULU klo 13:30-17 (-S-)

13:30 Logomon ovet auki
13:30 YleX Street: UMK-kuvauspisteet & YleX bodypainting auki
14:00 Salin ovet auki
14:30 Yleisön oltava paikoillaan salissa - UMK-kilpailijat saapuvat saliin! UMK Preshow by DJ Orkidea, VJ Hellstone, MC Elias
15-17 UMK23 kenraali
Logomosta on poistuttava kenraalin jälkeen ja UMK-show on katsottavissa Ylen kanavilta klo 21-23.

UMK-SHOW ja JATKOT la 25.2. klo 19-04 (S, jatkot K-18)

Turku, Logomo, Junakatu 9, 20100 Turku. Sisäänkäynti pääovesta.

  • Tule ajoissa: UMK-ilta alkaa klo 19 ja salissa on oltava omalla paikallaan klo 20:30. Suljemme salin ovet ennen lähetyksen alkua!

  • UMK:ssa saa pukeutua bilevaatteisiin ja hullutella asujen kanssa!

  • Jatkot klo 23-04 Teatro Barissa ja Teatro salissa (K-18). Jatkot sisältyvät finaalin pääsylippuusi. Myös pelkkiä jatkolippuja on saatavilla Lippu.fistä

UMK-show’hun pääsy ainoastaan UMK23 (sis. show ja jatkot) -lipulla. UMK-show on sallittu (S) mutta alaikäisten on poistuttava Logomosta klo 23, sillä jatkot ovat K-18. Koko illan UMK-jatkot sisältyvät show’n pääsylippuusi. Lippu on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et löydä lippuasi sähköpostista, tarkista roskapostikansiosi tai lähettäjältä noreply@lippu.fi tulleet viestit. Tarvittaessa ota yhteyttä Lippu.fihin: p. 030 514 214. Tulethan ajoissa, jotta oville ei muodostu ruuhkia. Ota esille lippusi ennen ovelle tuloa ja ota mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi. Alempana lisätietoa Logomoon saapumisesta.

UMK-SHOW’N AIKATAULU la 25.2. klo 19-04

Turku, Logomo: Junakatu 9, 20100 Turku. Sisäänkäynti pääovesta.

UMK-etkoilla pääset viisuhuumaan Viisudiscossa klo 19 alkaen ja Younghearted esiintyy Kitchenissä klo 19:45! Baarit sulkeutuvat klo 20:20 kun UMK-preshow ja artistien tulo saliin alkaa. Salissa on oltava paikoillaan klo 20:30. Suljemme salin ovet ennen lähetyksen alkua!

19:00 Logomon ovet ja baarit auki
19:00 Viisudisco: Club La Persé, Fiona Timantti (Teatro Bar)
19:00 YleX Street: UMK-kuvauspisteet & YleX bodypainting
19:45 Younghearted (Kitchen)
20:00 Salin ovet auki
20:30 Yleisön oltava paikoillaan salissa - UMK-kilpailijat saapuvat saliin! UMK Preshow by DJ Orkidea, VJ Hellstone, MC Elias
21-23 UMK23-show
23-04 UMK-jatkot Logomossa (Teatro-sali, Teatro Bar)

00 jälkeen UMK-voittaja UMK-klubilla!

UMK Klubi: DJ Orkidea & DJ Harvest. Live visuals by VJ Hellstone (Teatro-sali)
Viisudisco: Club La Persé, Fiona Timantti (Teatro Bar)
YleX Street: UMK-kuvauspisteet & YleX bodypainting
Kitchenissä on myynnissä pikkupurtavaa klo 02 saakka.

UMK-JATKOT klo 23-04 (K-18)

Turku, Logomo: Junakatu 9, 20100 Turku. Sisäänkäynti: pääovet/Teatro Bar

UMK-jatkot ovat K-18. Lippu on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et löydä lippuasi sähköpostista, tarkista roskapostikansiosi tai lähettäjältä noreply@lippu.fi tulleet viestit. Tarvittaessa ota yhteyttä Lippu.fihin: p. 030 514 214. Tulethan ajoissa, jotta oville ei muodostu ruuhkia. Ota esille lippusi ennen ovelle tuloa ja ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi. Alempana lisätietoa Logomoon saapumisesta.

UMK-JATKOJEN AIKATAULU la 25.2. klo 23-04

22:50 Jatkojen sisäänpääsy auki
23-04 UMK-jatkot Logomossa (Teatro-sali, Teatro Bar)

UMK Klubi: DJ Orkidea & DJ Harvest. Live visuals by VJ Hellstone (Teatro-sali)
Viisudisco: Club La Persé, Fiona Timantti (Teatro Bar)
YleX Street: UMK-kuvauspisteet & YleX bodypainting
Kitchenissä on myynnissä pikkupurtavaa klo 02 saakka.

00 jälkeen UMK-voittaja UMK-klubilla!

UMK-jatkolippuja saatavilla Lippu.fistä. (Teatro-sali, Teatro Bar)

ALUEKARTTA

UMK:n aluekartta
Kuva: Mika Hokkanen/Yle

MITEN TULEN UMK:HON?

Saavuthan mahdollisuuksien mukaan julkisilla liikennevälineillä sillä Logomon alueella on vähän parkkipaikkoja. Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee kävellen Logomolle. Mikäli joudut tulemaan autolla, Logomoon voi ajaa sekä Köydenpunojankadulta että Vaunukadulta. Pysäköinti Logomon pihalla on aina maksullista. Pysäköinninvalvonnasta vastaa Autoparkki.

Tietoa Logomoon saapumisesta.

Saavu ajoissa, näin vältämme ruuhkat. Ota mukaan pääsylippusi jonka olet saanut sähköpostitse Lippu.fistä, kiitos. Liput tarkistetaan ovella, ilman lippua et pääse sisälle Logomoon. Mikäli et löydä lippuasi sähköpostista, tarkista roskapostikansiosi tai lähettäjältä noreply@lippu.fi tulleet viestit. Huomioithan, että UMK-jatkot ovat K-18 joten otathan mukaasi myös henkilöllisyystodistuksen. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä: umk@yle.fi.

MITEN TOIMIN UMK:SSA?

Salissa on istumapaikat mutta yleisö saa seistä omilla paikoillaan. Huomioithan aina kanssakatsojien hyvän näkyvyyden. Kaikkiin katsomoihin saa tuoda kylttejä, lippuja ja muuta kannustusrekvisiittaa. Pidätämme oikeuden poistaa kyltit, liput sekä muun rekvisiitan, joka häiritsee TV-lähetyksen tekemistä. Ympäri Logomoa on anniskelua, mutta saliin ei saa vielä alkoholijuomia. Logomo saliin saa viedä ainoastaan vettä/ virvoitusjuomaa muovipullossa ilman korkkia. Logomo-salissa on myös yleisön vesipiste. Poikkeuksena C-katsomossa on illan finaalissa anniskeluoikeudet.

Tapahtumia ei saa kuvata ammattimaisesti ilman lupaa. Salamalla kuvaaminen on kiellettyä.

KATSOMOSSA

Yleisön on oltava paikoillaan lähetyksen ajan eikä salissa saa liikkua live-esitysten aikana sillä kamerat liikkuvat yleisön yli. Mikäli sinun pitää käydä wc:ssä katsomon henkilökunta vie sinut ulos salista ja palauttaa sinut paikallesi videoinserttien aikana.

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

Pyörätuoli- ja saattajapaikat sijaitsevat C-katsomon ylätasanteella. Tietoa Logomon esteettömyydestä.

TURVALLISUUS

UMK:ssa terveys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme viranomaisten ja Yleisradion työsuojelun asettamia turvallisuus- ja terveyssuosituksia. Haluamme taata turvallisen ympäristön kaikille. Mikäli havaitset turvallisuuteen liittyviä epäkohtia, kerro niistä lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai epäasiallista käyttäytymistä tapahtumassamme. Ilmoitathan henkilökunnalle matalalla kynnyksellä mikäli havaitset häiritsevää käytöstä. Tapahtumassa on häirintäyhteyshenkilö, jolle voi ilmoittaa matalalla kynnyksellä mahdollisista häirintätilanteista. Tunnistat hänet pinkistä heijastinliivistä. Häirintäyhteyshenkilön saat myös kiinni numerosta: 044 421 1080.

KIELLETYT ESINEET

Logomoon ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja tai tölkkejä, ampuma- tai teräaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita, spray-pulloja (esimerkiksi hiuslakka) tai muita vastaavia vaarallisia esineitä.

UMK23

UMK23 -showssa euroviisuedustajan paikasta kilpailevat Keira, Benjamin, Robin Packalen, Lxandra, Käärijä, KUUMAA sekä Portion Boys. Shown juontaa Samu Haber, joka myös esiintyy showssa. Kaikki UMK23-kappaleet löytyvät Yle Areenasta sekä musiikin suoratoistopalveluista. UMK:n voittajan show nähdään Euroviisuissa, jotka järjestetään Ukrainan puolesta Iso-Britannian Liverpoolissa toukokuussa 2023. Voit äänestää suosikkiasi Yle-sovelluksella, soittamalla tai tekstiviestitse.

Lämpimästi tervetuloa mukaan UMK-huumaan!

yle.fi/umk23

#UMK23