Hyppää pääsisältöön

YleX

Viki ja Köpi Show alkaa 4.10. Yle Areenassa – ensimmäisinä viikkoina vieraina näyttelijä-kirjailija Pilvi Hämäläinen ja Aikuiset-sarjan Elias Salonen

Päivitetty 04.10.2022 09:23.
Juontajat Viki ja Köpi valkoisissa t-paidoissa ja sinisissä farkuissa poseeraavat kameralle vaaleilla portailla.
Kuva: Nelli Kenttä / Yle

Voit osallistua ohjelmaan livenä Whatsapp-viestillä uuteen numeroon 044 421 1015.

YleX:n uusi ohjelmakartta.

Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio palaavat uudella Viki ja Köpi Show -ohjelmallaan kuulijoiden syksyisiin arkipäiviin. Ohjelma alkaa tiistaina 4. lokakuuta, ja lähetykset pyörivät tiistaista torstaihin klo 13–15 suorana Yle Areenasta ja jälkikäteen tallenteena.

Ohjelmassa nähdään YleX Aamusta tuttuja suosittuja ohjelmaosioita, kuten ESMMOO. Tarjolla on myös uusia osioita. Niistä yksi on VMP, jonka merkitys paljastetaan ohjelman ensimmäisellä viikolla.

Vikin ja Köpin olohuoneeseen saapuu vieraita maailmantähdistä marttoihin eikä kukaan ole liian suuri tai pieni vieraaksi. Kuulumiset ajankohtaisten vieraiden kanssa vaihdetaan vaikka tikanheiton tai golfauksen lomassa. Ensimmäisinä viikkoina vieraiksi olohuoneeseen astuvat Cinderella-esikoiskirjallaan uuden aluevaltauksen tehnyt näyttelijä-kirjailija Pilvi Hämäläinen (keskiviikkona 5.10.) sekä Aikuiset-sarjasta tuttu näyttelijä Elias Salonen (keskiviikkona 12.10.).

Viki ja Köpi Show tulee suorana, jotta livekuulijat voivat yhä laittaa viestiä ohjelmaan ja jakaa omia arjen tarinoitaan. Ohjelmalla on uusi Whatsapp-numero 044 421 1015.

Ohjelman sisältö ei ole kokonaan käsikirjoitettua, vaan kaksikolla on vapaus siirtyä aiheesta toiseen tai jäädä kiinnostavaan kuulijaviestiin niin pitkäksi aikaa, kuin sen käsittely vaatii. Viki ja Köpi Show’ssa ei ole myöskään radion tai television sanelemia rajoja. Esiintyjien ei tarvitse seurata kelloa tai keskeyttää mielenkiintoista keskustelua, koska seuraava ohjelma olisi alkamassa. Joskus ohjelma saattaa siis kestää hieman yli kaksi tuntia, jos kiinnostavaa juttua riittää. Ja jos jokin asia ei toimi, sen voi heittää saman tien roskiin. Ohjelmassa Viki ja Köpi elävät hetkessä ja kokeilevat uusia juttuja spontaanisti.

Uusi studio luo puitteet toiminnalle, joka ei ollut radiossa mahdollista. Ohjelman ohjaaja Marko Elovaara ja kuvaaja-leikkaaja Oskari Joutsen pitävät huolen, että jokainen liike saadaan tallennettua kameraan. Vaikka ohjelma saakin uuden ulottuvuuden kameran avulla, Vikin ja Köpin jutustelua voi jatkossakin kuunnella audiona vaikka lenkin tai autoilun aikana.

Viki ja Köpi Show 4.10. alkaen suorana Yle Areenassa tiistaista torstaihin klo 13–15 tai silloin kun sinulle sopii.

Korjattu 4.10. klo 9.15: Tiedotteesta saattoi saada käsityksen, että ensimmäiset vieraat Pilvi Hämäläinen ja Elias Salonen vierailevat ohjelmassa heti ensimmäisessä jaksossa. Pilvi Hämäläinen vierailee ohjelmassa kuitenkin keskiviikkona 5.10. ja Elias Salonen keskiviikkona 12.10..

Lisää aiheesta Yle Areenassa