Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Gogin Kantabaarin ovet aukeavat jälleen 4.11. alkaen Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa

Gogin kantabaarin Gogi Mavromichalis ja Ronja Stanley
Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle

Gogi Mavromichalis istahtaa baarijakkaralle mielenkiintoisten julkkisvieraiden kanssa marraskuun alusta lähtien. Toisella kaudella ohjelman uutena vakiokasvona nähdään Ronja Stanley.

Kun Gogin kantabaari palaa uusien jaksojen kera, on jälleen odotettavissa kiinnostavia vierailijoita. Vieraina nähdään mm. Ina Mikkola, Roope Salminen, Tuure Boelius, Jenni Poikelus, Elias Salonen, Bess, Mimosa Willamo, Riku Nieminen, Mmiisas & Nelli Matula.

Ohjelman juontaja on odottanut uutta kautta innolla, mutta myös jännittyneenä.

Gogin kantabaarin juontaja Gogi Mavromichalis
Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle

“Mä oon odottanut pitkään Gogin kantabaarin toisen kauden starttia, jopa hieman pelolla. Ensimmäisellä kaudella meillä oli niin hauskaa ohjelman parissa, että mitä jos se oli vain uuden ohjelman alkuhuumaa? No nyt voin sanoa, että eipä ollu. Kuvaukset on lähteny käyntiin isoilla nauruilla ja yhä irrottelevammalla energialla,” Gogi kertoo.

Baarin rennossa tunnelmassa unohdetaan viralliset statukset ja kohdataan vieraat julkisuuskuvan takaa. Luvassa on niin nauruntäyteisiä hetkiä kuin myös syvempiin vesiin meneviä keskusteluja. Gogi näkee, että ohjelman erityisyys onkin se, kuinka rehellisesti, avoimesti ja uteliaasti asioista puhutaan vieraiden kanssa jokaisessa jaksossa.

“Tuntuu, että tässä maailman ajassa kaivataan yhä enemmän tällaista keskustelukulttuuria etenkin nuorten aikuisten kesken. Kantabaarissa saadaan tunnetuista julkkiksista kaivettua esille sitä ihanaa inhimillisyyttä, mikä tekee heistä samaistuttavampia ja mielenkiintoisempia katsojille.”

Ohjelman uutena vakiokasvona Ronja Stanley

Gogin kantabaarin vakiovieras Ronja Stanley
Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle

Kantiksen baaritiskin takana nähdään tänä kautena Ronja Stanley. Suomenruotsalais-brittiläinen Stanley on yleisölle tuttu ensisijaisesti artistina ja komiikalla höystetyistä somevideoistaan. Gogin kantabaari on ollut Ronjalle uusi kiehtova haaste.

“Olen ollut tosi fiiliksissä siitä, että saan kokeilla jotain uutta ja tehdä sisältöä suomeksi! On hauska kehittyä eri projektien kautta ja löytää uusia puolia itsestään ja myös uusia ihania kollegoita,” kuvailee Ronja.

Jokaisen jakson alussa Gogi ja Ronja tarrautuvat johonkin juuri sillä hetkellä puhuttelevaan aiheeseen ja analysoivat sen läpi baaritiskillä. Keskustelun karkaaminen absurdeihin lopputulemiin on tällä kaksikolla enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

“Hauskinta on ollut mun ja Gogin alkukohtaukset, joissa saadaan sekoilla ja improvisoida vapaasti keskenään. Siinä on jotain erityistä taikaa ja typeryyttä!”, sanoo Ronja.

“Harvoin tulee tavattua henkilöä, kenen aivot on kalibroitu yhtä erikoisesti kuin omani. Luvassa siis erittäin kummallisia yhteisiä pohdintoja ja hetkiä,” jatkaa Gogi.

Myös tänä vuonna vieraisiin ja heidän mielenmaisemaan tutustutaan keskustelujen lisäksi myös erilaisten pelien kautta. Mukana on tietenkin Happy Hour -peli, jonka perusteella yksi vieraista “päästetään” laulamaan ohjelman lopuksi karaokea. Suosikkipelien joukkoon on tuotu uudella kaudella myös uusia yllätyksiä.

“Uutta meidän toisella kaudella ovat vieraiden lisäksi muutama hyvin kyseenalainen peli, mikä saa meidän vieraat varmasti tippumaan mukavuusalueelta,” toteaa Gogi.

Gogin kantabaarin uudet jaksot 4.11. alkaen Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa joka perjantai.

Lisää aiheesta Yle Areenassa