Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Katkeamaton – Vauvavuosi -seurantarealityn toisella kaudella seurataan Miisan uutta arkea vanhempana Yle Areenassa 21.11.

Miisa Nuorgam.
Kuva: Kristian Isotalo

Millainen on Miisan vauvavuosi? Millaista on somevaikuttajan lapsiperhearki?

Katkeamaton-sarjan toisella tuotantokaudella seuraamme suorapuheisen somevaikuttajan Miisa Nuorgamin elämää ja lapsiperhearkea.

Miisa on ollut vauvan kanssa kotona lähes vuoden, mutta nurkan takana odottaa uusi ja jännittävä elämänvaihe: paluu töihin ja muutto Tampereelta pääkaupunkiseudulle.

”Mä oon kyllästynyt tuntemaan olevani vääränlainen ja kyllästynyt ehkä jotenkin siihen, että musta tuntuu, että mun pitää jotenkin pienentää itseni miesten takia, että mä en olisi liikaa jotain,” kuvailee Miisa tuntojaan.

Sarjassa Miisa käsittelee rohkeasti muun muassa vanhemmuuteen, rahankäyttöön ja parisuhteeseen liittyviä ongelmia sekä pohtii omaan identiteettiinsä liittyviä kysymyksiä. Työn ja lapsiperhearjen yhteensovittaminen, vastuun jakaminen kotitöistä ja talousasiat koettelevat Eetun ja Miisan parisuhdetta, mutta suurimmaksi haasteeksi heille osoittautuu suhdemallin miettiminen – kuinka toteuttaa avointa suhdetta niin, että molemmilla on siinä hyvä olla?

”Mun tavoitteet ja toiveet tälle vuodelle on pysyä järjissäni ja hengissä ja pitää myös vauva järjissään ja hengissä ja myös Eetu,” toivoo Miisa.

Katkeamaton – Vauvavuosi jatkaa syväsukellusta toimittaja-juontaja Miisa Nuorgamin elämään. Ensimmäisellä Katkeamaton-tuotantokaudella Miisa pohti, onnistuuko hän ottamaan haltuun kadotetun saamen kielen ja puhumaan sitä vauvalle. Toisella tuotantokaudella näemme myös sen, miten on käynyt.

Sarjan toisen tuotantokauden on Ylelle tuottanut Bastella Media.

Katkeamaton – Vauvavuosi kokokaisuudessaan Yle Areena 21.11. ja Yle TV2:ssa 28.11. alkaen kaksi jaksoa kerrallaan

Lisää aiheesta Yle Areenassa