Hyppää pääsisältöön

Lapset

Perheen pienimmille Pikku Kakkosessa

Vuodelta 2022
Yhdeksän ruudunmallista kuvaa Pikku Kakkosen eri lastenohjelmista
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle

Uusia sarjoja ja vanhoja suosikkeja kaikkein pienimmille median käyttäjille!

Fantti ja työkoneet

Pikkuinen Fantti on ihmeissään isoista koneista. Yhdessä Fantin kanssa tutkitaan, kuinka työkoneet toimivat! Norjalaissarjassa nähdään neljätoista eri konetta, kaivinkoneesta latukoneeseen.

Fantti ja työkoneet - Toista Yle Areenassa

Pampula

Pampula on animaatiosarja pienestä pandasta, joka kokeilee tehdä asioita ihan ensimmäistä kertaa. Pampula huomaa, että uuden oppimiseen tarvitaan tukea muilta ja itse on jaksettava rohkeasti yrittää. Pampulan ja ystävien hauskoista touhuista saa rohkaisua omista uusista haasteista selviämiseen.

Leppäkerttu ja Mehiläinen

Leppäkertun ja Mehiläisen hurmaavia pieniä luontotarinoita nähdään kahden ystävyksen näkökulmasta. Niitynkokoisissa seikkailuissa, joissa jokaisella, kaikkein pienimmälläkin, on tärkeä osansa kokonaisuudessa. Leppäkertun ja Mehiläisen kanssa opitaan niityn asukkaista ja niiden elinympäristöstä, ja rohkaistaan lapsia tutkimaan lähiluontoaan.

Leppäkerttu ja Mehiläinen - Toista Yle Areenassa

Fantora ja Fantti

Fantoran ja Pivin yhteiselon mullistaa uusi perheenjäsen, Fantti. Kun perheessä on vaippaikäinen, ei sattumuksista tule pulaa. Kuinka kolmikon kotona hoidetaan vaikkapa hammaspesu ja voiko vauvan palauttaa, selviää tässä norjalaisessa 13-osaisessa nukkeanimaatiossa.

Fantora ja Fantti - Toista Yle Areenassa

Eläinlapset

Aidot eläinlapset ovat päärooleissa kaikkein nuorimmille katsojille suunnatussa sarjassa, jossa nähdään lyhyitä tarinoita eläinperheistä ja ystävyydestä.

Eläinlapset - Toista Yle Areenassa

Kaikki perheen pienimmille sopivat ohjelmat löytyvät samasta paikasta Areenasta.