Hyppää pääsisältöön

Viihde

Juuso ”Köpi” Kallio haastoi Samu Haberin suorassa lähetyksessä tatamille – näin yli 20 vuotta kamppailulajeja harrastanut Haber pärjäsi

Vuodelta 2022
Juuso Kallio, Samu Haber ja Ville Eerikkilä.
Kuvateksti Muusikko Samu Haber vieraili Viki ja Köpi Show´ssa.
Kuva: Kiira Natunen

Artisti Samu Haber vieraili Viki ja Köpi Show'ssa ja päätyi esittelemään vinkkejä itsepuolustukseen. Haber myös kertoi mitä hetkeä eniten kammoaa UMK:n uutena juontajana.

Sunrise Avenuesta suosioon noussut Samu Haber on harrastanut kamppailulajeja jo yli 20 vuotta.

– Kaikessa itsepuolustuksessa tärkeintä on huonojen tilanteiden välttäminen, sen jälkeen tilanteesta pois pääseminen ja vasta ihan viimeisenä vaihtoehtona selviytyminen.

Juuso ”Köpi” Kallio pyysi Samu Haberin näyttämään hänelle muutamia tehokkaita liikkeitä. Haber päätyi opettamaan Köpille liikkeen nimeltä Piilaakso escape.

Tämän jälkeen Haber näytti toisen liikkeen, jota hän kutsui sveitsiläiseksi hämäyspakenemiseksi. Siinä Köpin käteen jäi Haberin kello. Lopulta opetustuokio päättyi tatamille tiiviiseen syleilyyn.

Samu Haber on Suomen suurimman musiikkoshow'n uusi juontaja

Samu Haber hyppää täysin uuteen rooliin ja juontaa UMK23-finaalin ensi helmikuussa.

Juontotarjous oli artistille mieluinen ja suostuminen helppoa. Ensitöikseen Haber katsoi viime kevään UMK:n kahteen kertaan, jolloin toisena juontajana oli Paula Vesala.

– Laitoin siinä ajatuksissani itseni Vesalan mekkoon, naurahtaa lähetyksessä vieraillut Samu Haber.

Eniten Haberia jännittää hetki, jolloin hänen pitää julistaa voittaja.

– Se on tantrinen hetki.

Haberia pohdituttaa pystyykö hän odottamaan vai lipsahtaako voittaja nimi suusta ennen aikojaan. Kokemusta vastaavanlaisen tilanteen mokaamisesta hänellä on Emma-gaalasta.

Samu haber lipsauttaa Anna Puun nimen Emma-gaalassa

Katso koko jakso Areenasta.