Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Tässä tulevat Sinkut paljaana -sarjan kolmannen kauden uudet sinkut!

Sinkut paljaana -ohjelman kolmannen kauden osallistujat.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Sinkut paljaana -realitysarjan kolmas kausi julkaistaan Yle Areenassa 4.4.2023.

Sinkut paljaana -ohjelman kolmannen kauden osallistujat.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Sinkut paljaana -ohjelmassa näyttävästä ulkonäöstään tunnetut naiset menevät sokkotreffeille täysin laittautumatta – ilman meikkiä, hiustenlaittoa tai näyttäviä vaatteita ja asusteita. Naiset paljastavat treffikumppaneilleen meikittömät kasvonsa, mutta ovat samalla paljaana myös sisäisesti. Jokaisessa jaksossa käsitellään päähenkilölle tärkeää teemaa, joka on totuttu näkemään häpeällisenä.

Ohjelman juontajana ja sinkkujen tukena toimii Yle Kioskin Emma Karasjoki, joka on tuonut nuorten naisten haasteita ja ulkonäköpaineita esiin jo pitkään. Sinkut paljaana -ohjelmassa sosiaalisen median vaikuttajat näyttävät itsestään sen toisen, haavoittuvaisemman puolen. Sinkkujen erilaiset, rankatkin elämäntarinat ja taustat haastavat myös katsojan tutkiskelemaan omia ennakkoluulojaan. Realitysarja päivittää totuttua naiskuvaa viihteen keinoin.

Kolmannen kauden sinkut ovat näyttävästä ulkonäöstään tunnettuja naisia. Helsingissä kuvatussa ohjelmassa nähdään: kauneudenhoitoalalla työskentelevä reality-tähti Meiju Koskela, vuoden 2021 Wellness-mallikilpailun voittaja Roosaliina Sunikka, seksi- ja erotiikka-alalla toimiva Melissa Stén, rohkeaa somesisältöä tekevä kahden lapsen äiti Jonna Merta, eläinten pelastustyöstä nauttiva, toipuva anorektikko Lola Pähkinämäki ja suomalais-marokkolainen tanssija-laulaja Sofia “Fiia” Mäkinen.

Ohjelman sinkut

Sinkut paljaana -sarjan Maiju Koskela.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Meiju Koskela

@meijukoskela

“Yhes vaiheessa mulla oli koko aika mustelmia.”

Upea Meiju Koskela, 32, työskentelee yrittäjänä kauneudenhoitopalveluiden parissa. Meiju tunnetaan myös Temptation Island -ohjelmasta, mihin hän osallistui ensin sinkkuna ja sen jälkeen varattuna. Meiju on ollut esillä julkisuudessa kauneustoimenpiteidensä ja seurustelusuhteidensa vuoksi.

Sinkut paljaana -ohjelmassa Meiju kertoo kokemastaan lähisuhdeväkivallasta ja miten vaikeaa toksisesta suhteesta on lähteä. Treffeillä Meiju odottaa tapaavansa hauskoja miehiä, jotka palauttavat hänen luottamuksensa miehiin. Jo ensitreffeillä Meiju aikoo kertoa kokemastaan väkivallasta deiteille.

Sinkut paljaana -sarjan Rosaliina Sunikka.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Roosaliina Sunikka

@roosaliina_

“Mä oon ajautunut väärien tyyppien seuraan ja hallinta omasta elämästä ei ole ollut omissa käsissä.”

Rohkea 29-vuotias Roosaliina Sunikka tunnetaan vuoden 2021 Wellness-mallikilpailun voittajana. Roosaliina toimii myös personal trainerina, tankotanssin opettajana, podcast-juontajana ja valokuvaajana. Roosaliina jakaa kuvia näyttävästä tyylistään ja liikunnallisesta arjestaan etenkin Instagram-tilillään.

Sinkut paljaana -ohjelmassa Roosaliina kertoo ADHD:staan, ja sen aiheuttamista itsetunto-ongelmista ja hurjasta nuoruudestaan. Roosaliinan on vaikea sitoutua suhteisiin. Hän etsii rinnalleen empaattista kumppania. Treffikumppanin sukupuolella ei ole Roosaliinalle väliä. Treffeillä Roosaliina aikoo avautua elämänhallinnan haasteistaan.

Sinkut paljaana -sarjan Melissa Sten.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Melissa Stén

“Meitä on semmonen pieni lankapallo ja mä etin uutta rakasta itselleni tähän palloon.”

Urhea Melissa Stén, 23, toimii moninaisesti seksi- ja erotiikka-alalla. Aktiivinen Melissa pyrkii parantamaan seksityöntekijöiden asemaa ja oikeuksia.

Melissa on polyamorisessa parisuhteessa ja etsii nyt suhteeseen itselleen uutta kumppania. Melissa aikoo treffeillä kertoa polyamorian lisäksi ammatistaan seksityöläisenä ja toivoo löytävänsä itselleen ymmärtävän kumppanin.

Sinkut paljaana -sarjan Jonna Merta.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Jonna Merta

@jolliciouss

“Mulla on tämmönen hoivavietti, että haluan parantaa rakkaudella.”

Uhkea ja näyttävän näköinen 30-vuotias Jonna Merta on kahden lapsen äiti, joka tekee rohkeaa sisältöä some-tililleen. Vahvasti tatuoitu Jonna kuvailee itseään herkäksi naiseksi kovan kuoren takana.

Sinkut paljaana -ohjelmassa Jonna kertoo kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään, ja miten se on vaikuttanut hänen elämäänsä, ja miten hän nykyään pärjää sairauden kanssa. Jonna vetää puoleensa pahoja tyttöjä ja poikia ja toivoo kumppanikseen itsevarmaa ja huumorintajuista ihmistä.

Sinkut paljaana -sarjan Lola Pähkinämäki.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Lola Pähkinämäki

@barbiewithbrains

“En halua ihmistä joka ripustautuu, koska unohdan silloin helposti itseni.”

Sanavalmis Lola Pähkinämäki, 30, on toipuva anorektikko, joka on kertonut sairaudestaan avoimesti ja haluaa auttaa muita syömishäiriön kanssa kamppailevia. Lola on ammatiltaan graafinen suunnittelija ja tekee myös eläinten pelastustyötä. Kuvauksissa Lolan tukena oli terapiakoira Picasso.

Lola toivoo löytävänsä rinnalleen itsenäisen ja aikuisen miehen, jota ei tarvitsisi ”pelastaa tai hoivata”. Lolalle on tärkeää löytää kumppani, jonka suhtautuminen ruokaan on terve, ja joka ei väärinkäytä alkoholia tai muita päihteitä. Nyt Lola aikoo paljastaa sisimpänsä deittikumppaneilleen ensitreffeillä.

Sinkut paljaana -sarjan Sofia Mäkinen.
Kuva: Mediawan Finland / Yle

Sofia “Fiia” Mäkinen

@fiiagram

“Mun opettaja sanoi luokan edessä, että mä en oo käynyt suihkussa ja siksi mun iho on likainen.”

Näyttävän ulkomuodon omaava 34-vuotias Sofia “Fiia” Mäkinen tekee uraa tanssijana ja laulajana, myös kansainvälisesti. Sukujuuriltaan suomalais-marokkolainen Fiia on esiintynyt myös tunnettujen artistien taustalla. Fiia on kaivannut isää koko elämänsä ja kärsinyt rasismista ja kiusaamisesta lapsena myös aikuisten taholta.

Treffeillä Fiia haluaa tavata turvallisia miehiä, jotka eivät ole mustasukkaisia.

Sinkut paljaana -sarjan kolmannen tuotantokauden on käsikirjoittanut ja ohjannut aiemmiltakin tuotantokausilta tuttu Vera Olsson, ja sen on Ylelle tuottanut Mediawan Finland. Sarja perustuu brittiläiseen formaattiin Beauty Queen and Single. Uusin kausi on tuotettu Suomessa vuonna 2023.

Sinkut paljaana 3 Yle Areenassa 4.4. heti vuorokauden vaihduttua ja Yle TV2:ssa 5.4. alkaen.

Lisää aiheesta Yle Areenassa