Hyppää pääsisältöön

Kuusijuhla

Kerro ikimuistoisesta joulustasi! Voit saada Kuusijuhlalta lahjana ainutkertaisen taideteoksen suorassa lähetyksessä

Pianisti Iiro Rantala katsoo puolilähikuvassa hymyillen kameraan, ympärillään luminen kuusi ja sen "hiutaleita".
Kuvateksti Iiro Rantala (kuvassa) taiteilee yhdessä Ville Rannan kanssa katsojien joulutarinat musiikki-kuvataideteoksiksi.
Kuva: Anne Hämäläinen / Yle

Onko sinulla jokin erityinen joulumuisto? Lähetä meille tarinasi ja saatat päästä suoraan Kuusijuhlan lähetykseen, jossa Iiro Rantala ja Ville Ranta luovat muistostasi taidetta.

Kuusijuhla aattona Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa heti joulurauhanjulistuksen jälkeen klo 12.10 alkaen.

Tänä jouluaattona Kuusijuhlassa muusikko Iiro Rantala ja sarjakuvapiirtäjä Ville Ranta muuttavat tunteet ja tarinat musiikiksi ja piirroksiksi. Suorassa lähetyksessä he improvisoivat ainutlaatuisia yhteisteoksia katsojien kertomista tarinoista.

Joulutarinasi voi olla yllättävä tai käänteitä täynnä. Tapahtuiko jouluna jotain sydäntä pakahduttavan ihanaa tai jotain kovin surullista?

Liittyykö siihen joulupukki, koiranpentu, anoppi, serkku, palanut kinkku, hukkuneet lahjat tai ensirakkaus? Jaa sattumukset kaikkien iloksi.

Lähetä lyhyt kuvaus muistostasi alla olevalla lomakkeella ja voit päästä Kuusijuhlan suoraan lähetykseen kertomaan tarinasi puhelimitse!

Kuusijuhlan lähetyksessä vietetään yhdessä joulua 24.12. klo 12.10 alkaen Yle TV1:ssä sekä Areenassa. Ohjelman juontavat Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Pilapiirtäjä Ville Ranta.
Kuvateksti Sarjakuvapiirtäjä Ville Ranta vastaa musiikki-kuvateoksen kuvapuolesta.
Kuva: Jussi Mankkinen / Yle