Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Kullannuput saa toivottua jatkoa – näyttelijäkaartiin liittyy Aamu Milonoff

Marla, Tessa, Anna ja Jasmin poseeraavat kameralle sinisen taustan edessä.
Kuvateksti Kullannuppujen toinen kausi alkaa 30.1.2023.
Kuva: Viivi Huuska / Moskito Television

Suosittu ja kriitikoiden ylistämä komediasarja Kullannuput palaa kymmenen uuden jakson voimin 30. tammikuuta. Luvassa on jälleen pirskahtelevan poksahtelevaa komediaa ja visuaalista silmäkarkkia.

Toisella tuotantokaudella äiti ja tytär hakevat tukea toisistaan kaupunkielämän hysteerisessä pyörityksessä, jossa on välillä vaikea pysyä kartalla siitä, mitä itse kukin todella haluaa.

”Halusimme uudella kaudella Annan ja Tessan uusiin haasteisiin. Sekä äiti että tytär käyvät läpi omanlaistaan itsenäistymiskamppailua. Tessa haluaa pois äidin siipien suojista, mikä on Annalle sokki”, Kullannuppujen ohjaaja Viivi Huuska paljastaa.

Uusissa jaksoissa 18-vuotias Tessa päätyy ensimmäistä kertaa elämässään työelämään, vakavampaan parisuhteeseen ja itseluotujen opiskelupaineiden noidankehään. Tyttärensä itsenäistymisyrityksiä vierestä seuraava Anna tajuaa, että hänen toisteiseksi muuttunut elämänsä kaipaa tuuletusta. Aikuisen naisen itsenäisyyttä etsiessään Anna päätyy muun muassa golf-klubin sijoittajakerhoon ja ryhmämatkalle kohti vaginaalista itsetuntemusta. Mutta löytyykö avain onneen sittenkin jostain vanhasta ja tutusta?

”Toisella kaudella päädyimme itsenäistymisen lisäksi tutkimaan ystävyyttä ja ihmissuhteita kaikessa moninaisuudessaan. Mietimme mitkä ihmissuhteet kannattelevat meitä; mitä etsimme romanttiselta rakkaudelta ja toisaalta ystävyydeltä”, kertoo käsikirjoittaja Olga Palo.

Tessan roolissa loistaa Aamu Milonoff

Jessica Grabowsky jatkaa Annan roolissa. Tessana nähdään kansainvälistä huomiota keränneen Tytöt, tytöt, tytöt -elokuvan pääosassa palkintoja voittanut Aamu Milonoff.

“Tessan saappaisiin hyppääminen oli intensiivistä ja hauskaa! Tessan kontrollifriikkiys ja halu miellyttää on mulle samaistuttavaa. Tunnistan asioihin jumiutumisen, kunnes niistä on itsellä täysi varmuus”, Aamu Milonoff sanoo.

Päähenkilöille odotettua taustatukea antavat teräksisellä itsevarmuudella varustetut muotidiiva Jasmin (Emilia Vuorisalmi), omasta elämästään räiskyvää performanssia rakentava Marla (Reetta Ylä-Rautio) ja Tessan ymmärtäväinen isä Kim (Ilkka Villi).

Sivurooleissa toisella kaudella vierailevat muun muassa Katariina Kaitue, Sara Paavolainen, Rebekka Kuukka, Janne Reinikainen ja Eero Ritala.

Ensimmäisen kauden tapaan ohjauksesta vastaa Viivi Huuska. Käsikirjoittajina toimivat Jarno Lindemark, Olga Palo ja Sarri Schonert.

Katso Kullannuppujen toisen kauden traileri tästä!

Kullannuput 2. kausi Yle Areenassa 30.1.2023 ja Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.00 tuplajaksoin

Lisää aiheesta Yle Areenassa