Hyppää pääsisältöön

Strömsö

Suurkiitos teille kaikille, jotka olette auttaneet Strömsötä juhlimaan 20-vuotista taivalta ruudussa, ja tuhannet kiitokset kaikista valokuvista – kuvat osoittavat, että tänä vuonna on rakennettu, askarreltu ja näprätty ahkerasti

Kuva kollaassi.
Kuva: Collage: Yle/Marika Lytts-Råholm

Strömsön juhlavuosi on pian päättynyt. Vuosi on ollut intensiivinen kesäisine 20-vuotisjuhlineen, joille tuli yli 4 000 vierasta, ja tunnin pituisine juhlaohjelmineen elokuussa.

Toiveemme oli juhlia katsojien kanssa eri tavoin – juhlin, vierailuin ja kuvin.

Olimme kiinnostuneita tietämään, miten onnistumme tehtävässämme inspiroida mielekkääseen vapaa-ajan viettoon, joten pyysimme keväällä katsojia lähettämään kuvia siitä, mitä ympäri maata on puuhattu. Saimme satoja kuvia, joista osan löydät artikkelin lopusta.

Ihmisiä menossa talon sisään.
Kuvateksti Jono Strömsön huvilaan kiemurteli pitkänä koko juhlapäivän ajan kesällä.
Kuva: Yle/Strömsö

Kesällä kävimme myös tapaamassa kymmenkuntaa katsojaa, jotka olivat lähettäneet kuvia aikaansaannoksistaan.

Kävimme muun muassa Pietarsaaressa tapaamassa Håkan Sjöniä, joka oli nikkaroinut pari klaffipöytää Jim Björnin ohjeilla, ja Vaasassa Paula Eteläperä-Saarta, joka oli kehitellyt Lee Esselströmin Strömsö-lapasista pitäväotteiset autoilijan lapaset.

Tapaamisista syntyi kaksi inserttiä, jotka on nähty ohjelmissa syksyn aikana.

Vierailimme Raippaluodossa, Iskmossa, Västerhankmossa ja Ylöjärvellä. - Toista Yle Areenassa
Vierailimme Vaasassa, Pietarsaaressa ja Parkanossa - Toista Yle Areenassa

Suurkiitos teille kaikille, jotka olette juhlineet kanssamme

Aika kuluu nopeasti, kun on hauskaa, sanotaan, ja Strömsön juhlavuosi kului liian nopeasti. Kiitämme kaikkia teitä, jotka autoitte meitä juhlimaan!

Jatkakaa silti edelleen kuvien lähettämistä aikaansaannoksistanne kotona – lähdemme luultavasti tien päälle taas jonakin kauniina päivänä. Katsojien tapaaminen on nimittäin hauskinta, mitä tiedämme.

Kaikkea tätä ja vähän muutakin ovat Strömsön katsojat puuhanneet kuluneen vuoden aikana