Hyppää pääsisältöön

Yle Tapahtumat

Kun Rajkumar Sabanadesan oli tullut Suomeen, hänen turvallisuuden tunteensa kasvoi yllättävästä asiasta: bussit kulkivat ajallaan

Täsmällinen bussi toi turvaa - Toista Yle Areenassa

Forssalaisella huoltoasemalla käytiin keskiviikkona 22.3. harvinaisen rakentava ja hyvähenkinen keskustelu suomalaisuudesta.

Yksi keskustelijoista oli tamperelainen Rajkumar Sabanadesan, joka kertoi 1990-luvulle sijoittuvan tarinan siitä, kuinka linja-autotkin voivat vahvistaa turvallisuuden tunnetta. Voit katsoa tarinan yllä olevalta videolta.

Forssaan olivat saapuneet keskustelemaan myös Mika Kalliomaa, Ilkka Laitinen, Aleksi Lumme, Jari Mönkkönen, Meiju Niskala, Marja Pajulahti, Katriina Pietilä-Juntura ja Hanna Salminen.

He kaikki osoittivat, että ystävällinen ja yhdistävä keskustelu suomalaisuudesta on mahdollista – jopa tv:ssä. Samalla selvisi myös, mitä ovat ”turvallisuuden puolukat”.

Suomalaisuuden selkäranka on Ylen ohjelmakokonaisuus, joka käynnistyi tällä viikolla. Kokonaisuudessa maamme identiteettiä pohditaan suorissa tv- ja radio-ohjelmissa sekä arvokoneessa, johon vastaamalla voi verrata omia näkemyksiään muiden suomalaisten arvoihin.