Hyppää pääsisältöön

YleX

Kesän paras aloitus YleXPop järjestetään tänä vuonna Hämeenlinnassa – 20 vuotta täyttänyt YleX tuo huippuartistit ilmaiseen tapahtumaan

Päivitetty 14.03.2023 09:36.
Kuva YleXPopin lavasta ja yleisöstä vuodelta 2022
Kuva: Julia Kiiskinen / YleX

YleXPopin ilmainen ja ikärajaton tapahtuma järjestetään Hämeenlinnan Linnanpuistossa 3. kesäkuuta. Artistit julkaistaan huhtikuun viimeisellä viikolla YleX Aamussa.

YleX tiedottaa

Kesän paras aloitus YleXPop tuo jälleen Suomen kovimpia artisteja ilmaiseen ja ikärajattomaan tapahtumaan. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä YleX järjestää YleXPopin Hämeenlinnan Linnanpuistossa. Tapahtumapäivä on lauantaina 3. kesäkuuta.

Koulujen päättäjäisviikonloppuna pidettävä YleXPop nähdään suorana myös Yle Areenassa. Paikalla Hämeenlinnassa ovat YleX:n suosikkijuontajat, kuten YleX Aamun Poikelus, Pehkonen ja Parikka.

YleXPopin artistit julkaistaan huhtikuun viimeisellä viikolla YleX Aamussa. Ota seurantaan myös YleX:n somekanavat @ylexradio ja @ylex Instagramissa ja Tiktokissa.

Merkkaa 3.6. kalenteriin ja tule mukaan kesän parhaaseen aloitukseen!

Osallistu tapahtumaan Facebookissa täällä.

Palaa viime vuoden YleXPop -tunnelmiin täällä. Vuonna 2022 YleXPopissa esiintyivät Blind Channel, Viivi, Sexmane, Vesala, Pihlaja, Kube ja Keys.

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton, ja se järjestetään yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa.

Lisää aiheesta Yle Areenassa