Hyppää pääsisältöön

Ylen tiedotteet

Jukka Lindström palaa ajankohtaissatiirin pariin: Kovan viikon ilta alkaa 15.4.

Jukka Lindström hymyilee niin että hampaat näkyy.
Kuvateksti Jukka Lindström ja Kovan viikon ilta 15.4.2023 alkaen.
Kuva: Jukka Lintinen / Yle

Koomikko ja toimittaja Jukka Lindström perkaa viikon kiinnostavimmat uutiset 15.4. alkaen loppukevään lauantai-illoissa klo 21.00.

Kovan viikon ilta tarjoilee samassa paketissa terävää satiiria ja vauhdikasta keskustelua. Jukka Lindström käsittelee viikon puheenaiheet yhdessä sanavalmiiden toimittajien ja pitelemättömien koomikoiden kanssa.

“Kevät on poliittisen satiirin kannalta äärimmäisen kiinnostava. Vaalit ja uusi hallitus tulossa! Uskon vakaasti, että jälleen kerran suomalaiset poliitikot auttavat meitä tekemään hulvattoman hauskan ohjelman.”

Ohjelmaa käsikirjoittavat Lindströmin kanssa satiirikonkarit Yasir Gaily, Anders Helenius, Ursula Herlin ja Janne Zareff.

“Meillä on kasassa Suomen kovin komediakirjoitustiimi”, Lindström iloitsee.

Jukka Lindström tunnetaan stand up -lavojen lisäksi uutissatiiri Noin viikon uutisista. Ohjelma nähtiin Yle TV2:ssa 2014–2017, ja se palkittiin kaksi kertaa parhaan komedia- ja sketsiohjelman Kultaisella Venlalla.

“Naama ruudussa ja huumorin tyyli ovat samat kuin ennen, mutta keskustelu ja vieraat ottavat Kovan viikon illassa suuremman roolin”, Lindström kertoo.

Ensimmäisessä Kovan viikon illassa 15.4. keskustelemassa ovat näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen, politiikan toimittaja Jari Hanska ja viestinnän ammattilainen Lotta Backlund.

Kevään lähetyksissä uutisia ruotivat myös mm. toimittajat Vappu Kaarenoja ja Robert Sundman, sekä koomikot Iikka Kivi, Aatu Raitala ja Eeva Vekki. Studiossa nähdään kevään mittaan lisäksi ajankohtaisia vieraita.

Kovan viikon ilta Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 15.4. alkaen lauantaisin klo 21.00

Lisää aiheesta Yle Areenassa