Hyppää pääsisältöön

Yle Radio 1

Laulun voima: Mihin sinä kuulut? Ehdota laulua yhteislauluiltaan!

Armit-kuoron lapset laulavat.
Kuva: Sarah Senf

Laulu voi viedä hetkessä kotiseudun kallioille tai mummin luo iltateelle. Laulu voi herättää kaipuun kaukaisten rakkaiden luokse. Millainen laulu tuo mieleen juuresi tai muistuttaa sinua siitä, että kuulut johonkin?

Kerro meille, mikä laulu kertoo sinulle juuristasi tai siitä, mihin tai keiden joukkoon kuulut. Millainen tarina tai muisto toivelauluusi liittyy?

Kerro toiveesi ja tarinasi alla olevalla lomakkeella viimeistään kesäkuun 1. päivänä.

Marraskuun puolivälissä Seinäjoella soivat laulut kotoa ja kaukaa, kun Lakeuden Ristin kirkossa pidetään nyt kerättäviin toiveisiin perustuva yhteislauluilta. Lauluilta radioidaan suorana lähetyksenä Yle Radio 1:ssä.

Yhteislaulutilaisuus pidetään Lakeuden Ristissä maanantaina 13. marraskuuta klo 18 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Laulun voima -sarjamme laulattaa kansaa nyt seitsemättä kertaa. Lauluja kotoa ja kaukaa voi ehdottaa torstaihin 1. kesäkuuta asti. Toiveita kerätään jo nyt, jotta toivekappaleista ehditään tehdä sovitukset yhteislaulutilaisuutta varten.

Tilaisuuden järjestävät Seinäjoen seurakunta, Kirkkopalvelut ja Yle Radio 1. Laulun voimaa on ehditty todistaa jo ennen tätä kertaa Jyväskylässä, Turussa, Joensuussa, Oulussa, Rovaniemellä ja Tampereella.

Täytä lomake.